Képcserélő

Végre!! 2021. májusában bemutatót tartott a Thália Színház kiváló csapata közönség előtt...!! A színművészeknek és a közönségnek is ez egy örömünnep volt. Ezt csak megkoronázta a darab Hamvai Kornél által megírt zseniális átirata napjainkra. Videó összeállításunkban interjút láthatnak az előadás egyik férfi főszereplőjével, Csőre Gábor színművésszel. A vígjáték nő és férfi örök kapcsolata körül forog: Használ a kapcsolatnak a féltékenység? Árt a kapcsolatnak a megcsalás? El lehet menni a „nagy Ő” mellett? Kétszer is? Ha férfi és nő értik egymást, abból csodálatos angol tragédiák születnek. Ha nem értik egymást, a legjobb francia vígjátékok.  Rendező: Kelemen József.

 

A történet napjainkban játszódik a Francia Riviérán, ahol egy gondtalan boldogságban élő házaspár életébe csöppenünk bele. Angéle, az első férje után milliomossá vált, rendkívül vonzó nő és Marc, a magabiztos tévéshow-sztár élete egészen álomszerű. Épp tengeri panorámás luxusvillájuk okosotthonná alakításának utolsó simításainál tartanak, hogy életük még tökéletesebbé válhasson, amikor Angéle azt álmodja, hogy férje megcsalja…

Azonban egy furcsa álom miatt a nő fejébe fészkeli magát egy gondolat: álmai férfija talán mégsem annyira hűséges hozzá. Nem rest és úgy dönt utánanéz kicsit Marcnak, követi pár napig, még a stúdióba, a show felvételére is. Innen kapcsolódik be a sztoriba a néző.

A bonyodalmakat tetézik Bonneau, a ravasz építési vállalkozó és Moraru, a román vendégmunkás, villanyszerelő, akik épp a telefonról irányítható otthonban „működés közben” felmerülő problémákat próbálják orvosolni. Továbbá feltűnik Simon is – Angéle első férjének barátja –, aki most érkezik haza Kínából, és aki reménytelenül szerelmes az asszonyba.

 

G. Feydeau – M. Hennequin

Álmomban megcsaltál

 

Szereplők:

 

Angéle Ribadier: Gubás Gabi


Marc Ribadier: Csőre Gábor


Simon Thomas: Zayzon Zsolt


Denis Savinet: Vida Péter


Thérése Lefort: Tóth Eszter


Cyril Bonneau: Nagy Viktor


Călin Moraru: Tamási Zoltán


Felvételről közreműködik: Szabó Erika

 

 

Művészeti munkatársak:

 

Díszlettervező: Bagossy Levente


Jelmeztervező: Cselényi Nóra


Asszisztens: Ozoroczki Erika


Súgó: Fitos Réka

 


Fordította: Hamvai Kornél


Rendező: Kelemen József

 

 

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem kattintsanak a Thália Színház honlapjára:

http://http://www.thalia.hu/index.php/index.php

 

 

 

forrás: Thália Színház 

         - Csőre Gábor színművész

videó összeállítás: https://https://www.blogpress.hu//

fotó: blogpress.hu

 

  

22_01.JPG

 Csőre Gábor színművész

23_01.JPG

25_01.JPG

 26_01.JPG

 

        

 

Címlapcikkek1