Győr és Pannonhalma szeretettel várja az utazókat és látogatóit...!

Győr és Pannonhalma szeretettel várja az utazókat és látogatóit...!

Győr belföldi díszvendégként vett részt a budapesti Utazás Kiállításon 2017. március 2-5. között, a kulturális díszvendég Pannonhalmi Főapátsággal közös kiállítótérben. A győri bemutatkozás fókuszában az EYOF (Európai Ifjúsági Játékok) és a város új arculata állt. Győr és Pannonhalma közös standján kiemelt sajtótájékoztatót tartott többek között Borkai Zsolt Győr város polgármestere, Várszegi Asztrik a Pannonhalmi Bencés Apátság Főapátja.

Bővebben...

UTAZÁS kiállítás megnyitó ünnepség 2017.

UTAZÁS kiállítás megnyitó ünnepség 2017.

Az Utazás kiállítás idén 40 éves. A rendezvény elérte azt a kort, amikor számot kell vetnünk, hogy mit értünk el eddig és mi az, amin változtatni szükséges. Az Utazás kiállítás az elmúlt négy évtizedben mindvégig Magyarország piacvezető turisztikai vására maradt A rendezvény megnyitójáról készült videó összeállítást itt lehet megtekinteni:

Bővebben...

Győr és Pannonhalma mindenkit szeretettel vár egész évben...!

Győr - Pannonhalma - Utazás 2016. Kiállításon

A nyitónapon Domanyik Eszter a Győr Megyei Jogú Város  önkormányzatának Városmarketing és Programszervezési Főosztályának vezetője a standnál tartott sajtótájékoztatón elmondta, az idei évre is számos újdonsággal készül a város, többek között megújul a belvárosi turisztikai táblarendszer, amely már az új idegenforgalmi attrakciókat, és az EYOF-ra elkészülő létesítményeket is jelzi majd. Győr standja Budapest és a Magyar Olimpiai Bizottság Öt próba Rióban standjai mellett található, ezzel is erősítve, hogy a 2017-es EYOF, mint az első magyarországi olimpiai esemény hazánk 2024-es olimpiai pályázata szempontjából is kiemelt jelentőséggel bír. A sajtótájékoztató és egy győri utazáshoz kedvcsináló videó összeállítás képei tovább kattintva itt tekeinthető meg:

Bővebben...

Ismét megrongálták a Villa Sandhal őstőkéit Badacsonyban

A Villa Sandahl Kft-t 2004-ben alapította egy svéd testvérpár, Sandahl Thord és Sandahl Christer. Céljuk, hogy Magyarország egyik legjobb, száraz fehérborokat előállító termelőjévé váljanak, és hogy Badacsony visszaszerezze egykori nemzetközi hírnevét. Sajnos 2012 augusztusában 1000-1200 tőke szárát vágták el ismeretlenek körülbelül fél hektárnyi területen, 2013. szeptember elején, megismétlődött az eset.

Bővebben...

Europe's eyes are in Budapest!

Island Eye is the name of the giant, about 65 meters high Ferris wheel, which was set up on Friday in the capital Elizabeth area. The spectacle later relocating to the Island festival. Down by Budapest Municipality and Town Planner Office of the Island Eye Island for six weeks waiting for the visitors to the city. Structure has been set up in the Elizabeth area went through, inter alia, Paris, Brussels and Milan.

Bővebben...

1. oldal / 3