MusicalPlusz Exkluzív- Vágó Bernadett - Vágó Zsuzsi színművészek közös interjúja előadás részletekkel..!!

MusicalPlusz Exkluzív- Vágó Bernadett - Vágó Zsuzsi színművészek közös interjúja előadás részletekkel..!!

MusicalPlusz Exkluzív..!! Egy különleges összeállítást és interjút láthatnak a két kiváló művésznővel, Vágó Bernadettel és Vágó Zsuzsival. Együtt ültek le közösen a kamera elé, és pályafutásukból, az anyai örömökből, illetve a musicalek világába engednek bepillantást nézőinknek! Mindeketten nagyot és maradadót alkottak fellépéseikkel és igazi közönség kedvencek. Nevük és tehetségük, fantasztikus szakmai színvonaluk, előadásuk elegáns és profi módja garancia a sikerre. A MusicalPlusz színpadán duettjeikkel és csodás énekhangjukkal betöltik a színpadot, válogatott dalaikkal mindannyiszor kiérdemlik a közönség vastapsát.

Bővebben ...

Egyházi Géza színművész - Ketten vagyunk..- 6Szín Teátrum előadás részletek..2023. szeptember

Egyházi Géza színnművész - Ketten vagyunk..- 6Szín Teátrum előadás részletek..2023. szeptember

Egyházi Géza színművész - Ketten vagyunk.- koncert sorozat. - 6Szín Teátrum előadás részletek..2023. szeptember. Az összeállítás két vendég művésze Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs színművészek. Igazi musical hangulatot élvezhetett a teltházas közönség, a válogatott világslágerek pedig csak tovább fokozták a produkció sikerét. Érezhető hogy a közönség szeretete az előadók és műfaj iránt mennyire elkötelezett. A dalok sokszínűségének szerkesztettsége bizony sokszor meghaladja egy-egy tematikus, szövegkönyvön alapuló produció sikerét. 

Bővebben ...

Egyházi Géza színművész "Ketten vagyunk" koncert sorozat 2023. szeptember

Egyházi Géza színnművész "Ketten vagyunk" koncert sorozat 2023. szeptember

Musical Galéria bemutatja:  „Ketten vagyunk musical est... ezúttal hárman”. Egyházi Géza színművész meghívott vendégei:  Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs színművészek.  Parádés producióval rukkoltak elő a koncert est művészei. A válogatott dalok mellett jelen volt a humor és a megszokottól időnként eltérő előadásmód, ami nagymértékben emelte a közönség tetszését. A duettek igazán megragadóak voltak. Nézzünk bele a történtekbe! Az előadás részletei mellett interjút láthatnak Koltai-Nagy Balázs színművésszel is.

Bővebben ...

Egyházi Géza önálló estje - Ketten vagyunk...-ezúttal hármasban..!!

Egyházi Géza önálló estje - Ketten vagyunk...-ezúttal hármasban..!!

Egyházi Géza önálló estje - Ketten vagyunk...-ezúttal hármasban..!! Egyházi Géza színművész önálló koncert estjének két kiváló művész vendége Bori Réka és Koltai-Nagy Balázs színművészek voltak. Fergeteges hangulatú teltházas koncertjükből kaphatnak ízelítőt látogatóink. Az összeállításban interjút láthatnak Bori Réka színművésszel..!

Bővebben ...

MusicalPlusz színpadi meglepetése - Kovács Adrián zongorista, zeneszerző, karmester...!

MusicalPlusz színpadi meglepetése - Kovács Adrián zongorista, zeneszerző, karmester...!

MusicalPlusz 2023. szeptember - Évadkezdő előadás meglepetése: Kovács Adrián zongorista, zeneszerző, karmester fellépése volt, ..egy sokoldalú zseni..!! 2016-tól 2023 április elejéig a Budapesti Operettszínház tagja volt, ahol olyan daraboknak a zenei vezetője, karmestere, mint a Dorian Gray, Nők az idegösszeomlás szélén, Riviera Girl, Virágot Algernonnak, Tajtékos dalok, Szegény Dzsoni és Árnika, vagy saját művei, A Pendragon-legenda és a Veszedelmes viszonyok. 2023. április eleje óta a Vígszínház tagja. Legújabb munkái többek kötött: A NAGY GATSBY - Kovács Adrián első operája, A helység kalapácsa - a Győri Nemzeti Színházban kerül színre. Videó összeállításunkban Kovács Adrián mutatkozik be:

Bővebben ...

A MusicalPlusz színpadán: Cseh Dávid Péter színművész...!

A MusicalPlusz színpadán: Cseh Dávid Péter színművész...!

A MusicalPlusz színpadán: Cseh Dávid Péter színművész...! A színművészet mestersége mellett több dalszöveg és műfordítás is Cseh Dávid Péter munkásságához kapcsolódik. A pécsi születésű színművész meghódította Budapestet is. A  Pesti Broadway Stúdió után az ország legnagyobb dalszínházában a Budapesti Operettszínházban több nagysikerű producióban lépett színpadra. Videó összeállításunkban Cseh Dávid Péter színművésszel találkozhatnak nézőink:

Bővebben ...

1. oldal / 22