Bemutató a Thália Színházban - Csoda korban élünk...(Szigliget) - videó ajánlással...!

Bemutató a Thália Színházban - Csoda korban élünk...(Szigliget) -  videó ajánlással...!

Michael Frayn-Hamvai Kornél Csoda korban élünk (Szigliget) - Michael Frayn Balmoral című, fergeteges bohózatának magyar változatában mindenki előtt egy kiút marad: hogy más bőrébe bújik. Aki a hulla bőrébe bújik, annak a legnehezebb. A Thália Színház legújabb retróbohózata a Rákosi-korszakba, egészen pontosan 1953-ba repít vissza minket. 

Bővebben...

Esztergályos Cecília színművész - Egy csodás díva stand up műsora...! - előzetes

Esztergályos Cecília színművész - Egy csodás díva stand up műsora...! - előzetes

Esztergályos Cecília színművész az ÚJSZÍNHÁZBAN, a Színházak Éjszakája - napján lépett teltházas közönsége elé egész estés önálló műsorával, melynek hosszát csak a következő fellépésének helyszínére való indulás szükségessége vetett véget...a közönség és szerkesztőségünk legnagyobb sajnálatára. A művésznő élettel teli, fantasztikus stand-up műsorával egy hosszabb összeállítás keretében rövidesen fogunk jelentkezni. Ízelítő a "Meddig vagyok?! - Esztergályos Cecília stand up show műsorából.

Bővebben...

Csoda korban élünk (Szigliget) - Thália Színház premier előtt...!

Csoda korban élünk (Szigliget) - Thália Színház premier előtt...!

A Thália Színház legújabb retróbohózata a Rákosi-korszakba, egészen pontosan 1953-ba repít vissza minket. Amikor Rákosi elvtárs kedvencét, Sass Tibort felterjeszti Sztálin-díjra, a költővel egy idelátogató olasz riporter készít interjút. A szigligeti alkotóházban mindennek hiba nélkül, terv szerint kellene mennie. Csakhogy ellopták a kapucsengőt, rossz helyre kézbesítették a besúgójelentést, az államvédelmi kísérő elkallódott útközben… és Sass Tibor halott. A sajtótájékoztató videó összeállításában premier előtti gondolatait mondja el egy-egy riportban Kelemen József rendező, Schell Judit és Vida Péter színművészek. Bemutató: 2017.10.07.

Bővebben...

A Notre Dame-i toronyőr - premier a Budapesti Operettszínházban...!

A Notre Dame-i toronyőr - premier a Budapesti Operettszínházban...!

A Notre Dame-i toronyőr című Disney musical kőszínházi premierjét a Budapesti Operettszínházban tartják 2017. szeptember 22-én. A világ több országában hatalmas sikert aratott előadás az önzetlenség és az önfeláldozás drámai meséje, amely során egy többszáz éves, ám ma is nagyon aktuális kérdéseket felvető történet bontakozik ki. A musical augusztusban debütált a Szegedi Szabadtéri Játékokon, ami most beköltözik az Operettszínház nagyszínpadára. A sajtótájékoztató keretében rövid részleteket láthatunk a darabból. Az alkotásról, a művészeti szempontok megvalósításának folyamatáról mondja el gondolatait Kerényi Miklós Gábor rendező-művészeti vezető, Somogyi Szilárd a darab szövegíró-fordítója és Makláry László zenei vezető-karmester. 

Bővebben...

Színházak Éjszakája 2017. - ÚJSZÍNHÁZ

Színházak Éjszakája 2017. - ÚJSZÍNHÁZ

A Színházak Éjszakája szeptember 16-án újra elvarázsolt! 30 színház készült rendhagyó programokkal, műsorokkal, szenvedélyesen beavatva a nézőket a kulisszatitkokba, a játékba, a színházcsinálás rejtelmeibe. A blogpress.hu szerkesztősége az ÚJSZÍNHÁZ programjaiba kapcsolódott be a szép számmal megjelent közönség sorai között. 

Bővebben...

1. oldal / 29