Pánik a fedélzeten...! - Az első olvasó próba a Gergely kertben...!

Pánik a fedélzeten...! - Az első olvasó próba a Gergely kertben...!

GERGELY KERT 2017. Július. Elkezdődött az első olvasó próbával a Gergely Theáter következő premierjének próbasorozata a Stéphane Laporte - Patrick Laviosa szerzőpárostól a PÁNIK A FEDÉLZETEN című produkció. A musical-comedy igényes zenével, fantasztikus szereposztással, fülbemászó dallamokkal fogja elvarázsolni és szórakoztatni közönségét, a darabot Gergely Róbert rendezi. Riportunkban maga a rendező mondja el gondolatait darabról és létrejöttének körülményeiről.

Bővebben...

Nagy Sándor színművész varázslata a MUSICALPLUSZ színpadán...!

Nagy Sándor színművész varázslata a MUSICAPLUSZ színpadán...!
Bővebben...

Csukás István-Berkes Gábor: Kutyánszky Kázmér..- Parádés zenés mesejáték a Gergely Theátertől...!

Csukás István-Berkes Gábor: Kutyánszky Kázmér..- Parádés zenés mesejáték a Gergely Theátertől...!

Megtartotta előzetes bemutatóját a Gergely Róbert színművész, előadóművész által vezetett és igazgatott Gergely Theáter, egy olyan zenés gyerekdarabbal, mely méltán tart számot az Évad zenés gyerek előadásának  címére. Színvonalában és szakmai kivitelezésében méltó a szerzőkhöz, a Kossuth-díjas író, költő CSUKÁS ISTVÁN-hoz, a darab zenéjét a nem kevésbé zseniális Berkes Gábor szerezte. A Geregly Theáter színművészei élükön Kovács Róberttel és Moravszki Enikővel egy parádés előadás keretében teszik feledhetetlenné az előadást kicsiknek és nagyoknak 5-120-évig! A darabot Némedi-Varga Tímea rendezte, dramaturg és játékmester Gergely Róbert. Az előadás hivatalos bemutatójára 2017. július 29-én kerül sor Balatonszárszón, a Csukás István színházban. A darab előzetes videó ajánlását tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

Bővebben...

Nagy Feró musical - Ricse, Ricse, Beatrice - Rock Hórukk két felvonásban..!

Nagy Feró musical - Ricse, Ricse, Beatrice - Rock Hórukk két felvonásban..!

Nagy Feró és a Beatrice zenekar története áll a rockmusical középpontjában, mely mostanra már rocktörténeti csemege. Nagy Feró évtizedeken keresztül folyamatosan meg tudott újulni, magas művészi színvonalon valósította meg zenei elképzeléseit. Személyisége alkalmas arra, hogy a magyar hőst, az egyszerű „nép fiát” tárja a nézők elé, aki öntudatosságával, hitével, tehetségével és született színészi képességeivel mindig átlépett az elé gördített akadályokon.

Bővebben...

Főszerepben Gregor Bernadett színművész - Herczeg Ferenc - BIZÁNC – színmű két felvonásban –

Főszerepben Gregor Bernadett színművész - Herczeg Ferenc -  BIZÁNC – színmű két felvonásban –

Gregor Bernadett színművész a női főszereplője az Újszínházban bemutatásra kerülő BIZÁNC című darabnak, az előadás rendezője: Nagy Viktor. A művésznő már több nagy szerepben bizonyította tehetségét pályafutása során, ez a feladat amelyet most kapott a színház vezetésétől alkalmat ad arra, hogy az újságírók, a színházi szakmai folyóiratok és internetes portálok ne Gregor Bernadett színművész magánéletével és meg nem történt eseményeivel foglalkozzanak, hanem a darabbéli alakítását ítéljék meg, melyet egész biztosan parádés módon fog színpadra állítani a művésznő.

Bővebben...

Dörner György színművész, színigazgató vázlata az Újszínház 2017 - 2018. évadáról...!

Dörner György színművész, színigazgató vázlata az Újszínház 2017 - 2018. évadáról...!

Dörner György színművész, színigazgató tartott sajtótájékoztatót az Újszínház 2017 - 2018. évadáról az Újszínház  Bubik István Stúdiószínpadán. A szép számban megjelent média munkások egy izgalmas és igen színes rendezvény keretén belül ismerhették meg az Újszínház következő évadának bemutatóit. Az új darabok rendezői ( Dörner György, Nagy Viktor, Bozsogi János) beszámoltak arról, hogy milyen elképzelések mellett valósították meg a produkciókat. A legnagyobb sikert a teljes létszámban megjelent Beatrice zenekar aratta dalaival, illetve a közös olvasó próbát tartó kiváló művésznők -  Bordán Irén, Esztergályos Cecília és Tordai Teri színművészek érdemelték ki produkciójukkal.

Bővebben...

1. oldal / 28