Hasznos tanácsok nyaralásunk pénzügyeihez a CIB Banktól

CIB Bank Zrt

A CIB Bank egy reprezentatív kutatás keretében vizsgálta a nyári pihenési és utazási szokásokat. A felmérés eredményei azt mutatják, hogy külföldi utazáskor többen a készpénzt részesítik előnyben – köztük olyanok is, akik itthon szívesebben fizetnek bankkártyával. Pedig a kártyás fizetés biztonságos, gyors és kényelmes, és ha bankkártyánk velünk van, nem kell nagy mennyiségű készpénzt magunkkal vinni. A téma avatott szakértőjével Surányi Zoltánnal, a CIB Bank lakossági üzletágának üzletfejlesztési vezetőjével készült interjúban a nyári pénzügyek mellett hasznos tanácsokat kaphatunk a biztonságos ATM használathoz, illetve ha Görögországba utazunk,  milyen pénzeszközzel tehetjük ezt előrelátóan. A videó interjút tovább kattintva lehet megtekinteni:

Bővebben...

K&H Csoport Gyógyvarázs program

A K&H gyógyvarázs program 2013-ban ünnepli 10 éves fennállását. Idén a zsűri 11 intézményt választott ki a 20 millió forintos pályázati támogatásra, amely 12 000 beteg gyermek gyorsabb gyógyulását segíti. A jubileum alkalmából a K&H további 5 millió forint értékű különdíjat is felajánlott, amely májtranszplantációra váró csecsemők életének megmentésében segíthet. A K&H gyógyvarázs az elmúlt 10 évben összesen 257 intézményt juttatott hozzá több mint 476 millió forint értékű műszertámogatáshoz.

Bővebben...

Euromoney Kiválósági Díj 2013

Magyarország legjobb bankja a K&H Bank Euromoney Kiválósági Díj 2013 a K&H ismét rangos nemzetközi szakmai díjat kapott!

Budapest, 2013. július 12. – A K&H nyerte el a “Magyarország legjobb bankja” díjat az Euromoney Kiválósági Díj 2013 versenyében. Az Euromoney tekintélyes nemzetközi pénzügyi folyóirat 1992. óta rendszeresen, minden évben értékeli a különböző régiók, országok pénzügyi piaci szereplőit, és a kimagasló teljesítményt az év legjobbja díjjal ismeri el. A döntési folyamat során figyelembe veszik a méretet, a tevékenységi kört, a nyereségességet, de fontos a növekedésre való képesség és a versenytársakkal összehasonított relatív teljesítmény is, valamint az, hogy a vállalat sikeresen igazodott-e a változó piaci viszonyokhoz és ügyféligényekhez. Ebben az évben is több száz bank vett részt a nemzetközi megmérettetésen, amelyen Magyarország legjobb bankjának a K&H-t választották.

Bővebben...

Megtakarítási formák: bankbetét vagy részvény?

Irány a tőzsde?

Budapest, 2013. június 6.

„Az amerikai fogyasztói bizalmi index ötéves csúcspontja részben annak köszönhető, hogy a lakosság 2007 óta nem volt annyira optimista a részvénypiaccal szemben, mint jelenleg. Ez előre láthatóan a részvény típusú befektetések iráni érdeklődés fokozódását fogja eredményezni, ami várhatóan hozzánk is hamarosan begyűrűzik” - nyilatkozta Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója.

Bővebben...

Menni vagy maradni a tőzsdén?

K&H trendmonitor 2013 április

Budapest, 2013. április 3.

A piacok lendületét sem az olasz, sem ciprusi események nem tudták tartósan megtörni. Az első néhány hónap optimizmusa után azonban egyre visszafogottabbak a növekedési kilátások, így kérdéses, hogy meddig maradhat a pozitív hangulat és ezzel együtt az emelkedés a tőzsdéken. A befektetőknek el kell tehát dönteniük, hogy tovább élvezik-e a jó piaci hangulatot, vagy most realizálják az elmúlt hónapok profitjait - mutat rá a K&H trendmonitor.

Bővebben...

Az eddigi ütemben folytatódhat a kamatcsökkentés

Budapest, 2013. március 25.

„A MNB új összetételű Monetáris Tanácsának első kamatdöntése várhatóan hozza a papírformát, és folytatódik a kamatcsökkentés. Az egyre gyengébb forint miatt azonban nem várjuk, hogy a korábbi 25 bázispontos csökkentésnél nagyobb mértékű vágásról döntenének a jegybankárok” - mondta el Horváth István, a K&H Alapkezelő befektetési igazgatója.

Bővebben...

1. oldal / 6