Gubás Gabi színművész és az Éjszakai nesz...!

Gubás Gabi színművész és az Éjszakai nesz...!

2017. nyarának egy különlegesen szenvedélyes és érzelmes esti koncertjének részleteivel mutatkozik be Gubás Gabi színművész, énekesnő és az Éjszaki nesz együttese. Szabad-e a tested este...- kérdésétől a művésznővel készült interjúban eljutunk a - Mi kell a Nőnek? A Férfi - Mi kell a Férfinak? A Nő - Karinthy szavaival élve : „ Hogy érthetnék meg egymást, hisz mind a kettő mást akar. „- örök kérdésének megfejtéséhez..?

Bővebben...

Szinetár Dóra színművész - gondolatok koncert előtt...- ÚJRATERVEZÉS 2017.

Szinetár Dóra színművész -  gondolatok koncert előtt...- ÚJRATERVEZÉS 2017.

ÚJRATERVEZÉS című albumának zenei anyagával lép közönsége elé SZINETÁR DÓRA művésznő a Budapesti Kongresszusi Központban 2017. március 18-án. A produkcióval kapcsolatos elképzeléseit, és a művésznő 30 éves pályafutásának szakmai és emberi gondolatait és mondanivalóját mutatja be ez a 15 perces riportfilm. Sok szeretettel várja Önöket Szinetár Dóra művésznő március 18-i koncertjén, és kellemes, gondolatébresztő szórakozást kíván a videó felvétel megtekintéséhez:

Bővebben...

Ének az esőben - Kathy Selden szerepében Bordás Barbara színművész...!

Ének az esőben - Kathy Selden szerepében Bordás Barbara színművész...!

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy Selden-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. Kathy Selden szerepében riportunkban Bordás Barbara művésznőt mutatjuk be:

Bővebben...

Szomor György színművész,előadóművész,zeneszerző - interjú 2017. január...!

Szomor György színművész,előadóművész,zeneszerző - interjú 2017. január...!

Már a cikk  címe alapján is látható, Szomor György színművész pályafutása és elért sikerei milyen sokszínűek,  fellépései, szerepei  mellett több nagy sikerű musical szerzőjeként is tisztelhetjük és ismerjük őt. Pop zenei indulásától jutott el a musicalek világáig, ahol jelenleg is szakmai sikereit aratja. Az általa zeneszerzőként, szövegíróként  jegyzett musicalek pedig már most ott vannak az örökzöld előadások és slágerek listáján.

Bővebben...

1. oldal / 8