Szinetár Dóra színművész - gondolatok koncert előtt...- ÚJRATERVEZÉS 2017.

Szinetár Dóra színművész -  gondolatok koncert előtt...- ÚJRATERVEZÉS 2017.

ÚJRATERVEZÉS című albumának zenei anyagával lép közönsége elé SZINETÁR DÓRA művésznő a Budapesti Kongresszusi Központban 2017. március 18-án. A produkcióval kapcsolatos elképzeléseit, és a művésznő 30 éves pályafutásának szakmai és emberi gondolatait és mondanivalóját mutatja be ez a 15 perces riportfilm. Sok szeretettel várja Önöket Szinetár Dóra művésznő március 18-i koncertjén, és kellemes, gondolatébresztő szórakozást kíván a videó felvétel megtekintéséhez:

Bővebben...

Ének az esőben - Kathy Selden szerepében Bordás Barbara színművész...!

Ének az esőben - Kathy Selden szerepében Bordás Barbara színművész...!

Az Ének az esőben feledhetetlen történet a show-businessről és a szerelemről. A történet szerint a némafilmek sztárja, Don Lockwood és állandó partnere Lina Lamont életük első hangos mozijára készülnek, ám kiderül, hogy Lina hangja elviselhetetlen a vásznon. Don barátja, Cosmo Brown a feltörekvő fiatal színésznőt, Kathy Selden-t javasolja hangdublőrnek, akibe természetesen beleszeret a sármos színész. Kathy Selden szerepében riportunkban Bordás Barbara művésznőt mutatjuk be:

Bővebben...

Szomor György színművész,előadóművész,zeneszerző - interjú 2017. január...!

Szomor György színművész,előadóművész,zeneszerző - interjú 2017. január...!

Már a cikk  címe alapján is látható, Szomor György színművész pályafutása és elért sikerei milyen sokszínűek,  fellépései, szerepei  mellett több nagy sikerű musical szerzőjeként is tisztelhetjük és ismerjük őt. Pop zenei indulásától jutott el a musicalek világáig, ahol jelenleg is szakmai sikereit aratja. Az általa zeneszerzőként, szövegíróként  jegyzett musicalek pedig már most ott vannak az örökzöld előadások és slágerek listáján.

Bővebben...

Dobó Kata művésznő interjú...!

Dobó Kata művésznő interjú...!

 Dobó Kata művésznő egy több mint harminc perces interjú keretében avat be pályafutásának fontosabb részleteibe. A filmforgatások, televíziós szereplések, színpadi próbák  és előadások elfoglaltságai miatt külön köszönjük, hogy a blogpress.hu lehetőséget kapott az interjú elkészítésére. A videó felvételt, tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

Bővebben...

Pataki Szilvia színművész interjú - Titkok és gondolatok...!

Pataki Szilvia színművész

Pataki Szilvia művésznő belépője( divatosan a mainstream közönségnek: out fit-je ) parádésra sikeredett. A művésznő divatosan visszafogott, mégis nagyon elegáns belépőjéhez, amihez "csak színésznői titkainak" elmondása és eddigi pályafutásáról alkotott szimpatikus gondolatai hasonlíthatóak. A tehetséges és pályája folytatásában is kísérletező kedvű művésznővel készített interjú tovább kattintva itt tekinthető meg:

Bővebben...

A balatoni nagy hajós...! Szerednyey Béla színművész interjú...!

Szerednyey Béla színművész-rendező Madách Színház

A nagy balatoni vihar éjszakája után, a Kékszalag vitorlásverseny napján, még ezen a napon is  erős szélben és hullámverésben, Siófokon készült az interjú Szerednyey Béla színművésszel, a kikötött hajójának kajütjében...! A Jászai Mari-díjas, Érdemes Művész - úrnak mindig van mondanivalója közönsége számára.  Az 1981-óta a Madách Színház társulati tagjának számító Szerednyey Béla színművész-rendező 2016. nyarának történéseit, előadásokkal és színészettel összefüggő gondolatait osztja meg a következő videóban, melyet tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

Bővebben...

1. oldal / 7