Los Angeles csúcsforgalom...(USA CA - Los Angeles) vs M1-M7

Los Angeles csúcsforgalom...(USA CA - Los Angeles)

Belevetné magát a Los Angeles-i forgalomba?  A videófelvétel látványa a forgalomról európai szemmel nézve egyszerűen lenyügöző,  de ijesztő  is egyben. Ön szívesen vezetne autót ebben a vörös és fehér  tűz és jégfolyamban? Vagy képzeljünk el kisvároshoz szokott autóst ebben a nyüzsgő hangyabolyban. Ez nem az M1-M7 bevezető szakasza...!

Bővebben...

Hírtől - hírig...- élő adásban... - Hajagos Andrea interjú...!

  Hajagos Andrea tudósító - Euronews

Hajagos Andrea ( tudósító-Euronews ) pályafutásáról, és a híradós szakma titkairól lebbenti fel a fátylat ebben a közel húsz perces interjúban. Vitathatalan tehetsége, szakmai felkészültsége, csak kis része Hajagos Andrea híradós személyiségének. Még többet megtudhatnak a hírek izgalmairól a vele készült interjúból, melyet tovább kattintva itt tekinthetnek meg:

Bővebben...

Útlevelek a világban...! Nem mindennapi bemutató a világ útleveleiből!..

Magyarország útlevele

Útlevelek a világból...! Biztos, hogy szükség lesz rájuk, sőt mai világunkban egyre inkább a hovatartozás és biztonságos utazás egyik alapfeltétele lesz újra, ahogy azt a jó pár évvel ezelőtt megszokhattuk. Modern korunk kihívásai, a migráns áradat és  terrorizmus a világ országait újra arra fogja sarkalni, hogy a jól bevált és egyre biztonságosabbá tett passzportot visszahozza utazásainkhoz és a határok átlépésehez.

Bővebben...

1. oldal / 7