Premierajándék Tóth Eszter, Vida Péter és Fodor Annamária színművészekkel...!

Premierajándék Tóth Eszter, Vida Péter és Fodor Annamária színművészekkel...!

A Thália színészei eljátsszák Oscar Wilde Lady Windermere legyezője című vígjátékát. És a teljes próbafolyamatot. És önmagukat. És egymást. Minden, amin Ön nevet, és amin ők nevetnek – és ami a jelen lévő rendezőt, Csányi Sándort ihleti és bolondítja. Videó összeállításunkban a darabból vett részleteket láthatnak, illetve interjút Tóth Eszter, Vida Péter és Fodor Annamária színművészekkel.

Bővebben...

Dorian Gray musical a Kálmán Imre Teátrumban!

Dorian Gray musical a Kálmán Imre Teátrumban!

A valóban színpad után kiáltó, vad szenvedélyekkel és tomboló érzékiséggel átitatott, misztikus történetből 1990-ben a zeneszerző Várkonyi Mátyás és az író-rendező Ács János és Gunar Braunke készített megrendítő musicalt. A darabot Németországban és Angliában is bemutatták. A 2017/2018-as szezonban a Dorian Gray a Budapesti Operettszínház Kálmán Imre Teátrumában, annak a Réthly Attilának a rendezésében kerül ismét színpadra, aki a Színház- és Filmművészeti Egyetem rendező szakán a librettista Ács János tanítványa volt. Az első olvasó próba alkalmából rendezett sajtótájékoztatót Lőrinczy György főigazgató moderálásával itt lehet megtekinteni:

Bővebben...

Sztárnévsor: Détár Enikő,Kökényessy Ági, Kalocsai Zsuzsa, Fábián Anita, Némedi-Varga Tímea..!

Sztárnévsor a Gergely Theáterben: Détár Enikő,Kökényessy Ági,Fábián Anita, Némedi-Varga Tímea..!

GERGELY KERT 2017. Július. Elkezdődött az első olvasó próbával a Gergely Theáter következő premierjének próbasorozata a Stéphane Laporte - Patrick Laviosa szerzőpárostól a PÁNIK A FEDÉLZETEN című musical-comedy produkció. A darabot Gergely Róbert rendezi. Riportjainkban megszólalnak a darab sztárnévsorának képviselő: Détár Enikő, Kökényessy Ági, Kalocsai Zsuzsa, Fábián Anita és Némedi-Varga Tímea. 

Bővebben...

1. oldal / 10