Képcserélő

Rólunk

 

Impresszum

Alapító főszerkesztő: Molnár László

Székhely: 1126 Budapest, Beethoven utca 7.

Kiadásért és szerkesztésért felelős személy: főszerkesztő

 

Tisztelt Nézőink, Kedves Olvasóink!


Szerkesztőségünk szívesen áll minden olyan üzleti partner rendelkezésére, akiknek üzleti és közösségi szerepvállalása közel áll a blogpress.hu szerkesztőségének munkájához, társadalmi szerepvállalásához.
Várjuk szíves megkeresésüket!
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

 

Tisztelt Nézőink, Kedves Olvasóink!


Nagyon örülünk, hogy riportjainkat folyamatosan figyelemmel kíséri! Továbbra is szeretnénk kiváló technikai minőségben elkészíteni a riportokat színesítő fotó-video összeállításainkat, amihez folyamatos technikai fejlesztésre-megújításra van szükség. Ehhez kérjük az Ön segítségét! Hálásan fogadjuk az Ön által nélkülözhetőnek tartott összeget, amit az előbb említett technikai fejlesztésre, (fotó-optika, web-tárhely bővítése, külső tároló-egység a fotó-videó anyagok tárolásához és archiválásához, a riportok elkészítésének helyszínére való eljutás stb.) valamint még több vidéki színházi produkció bemutatására szeretnénk felhasználni.
Nézettségi adatainkat a youtube analitikával naprakészen be tudjuk mutatni.
Őszintén hiszünk abban, hogy oldalunkon Ön is hamarosan tapasztalja a fejlesztéseket!
Köszönjük hozzájárulását!


Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

SZERKESZTŐSÉGI FELHÍVÁS

Kedves leendő munkatársunk, kollégánk!

Ha van kedve, tehetsége és szabadideje, vegyen részt online tartalom készítésében! Keresünk olyan Önálló munkatársat aki szeretne részt venni

sport, közélet, Magyarország, autószalon, életüzenet rovatunk munkájában.

Érdeklődni lehet írásban: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.