Képcserélő

Sári Évi művésznő interjú - a musicalek és house zene szépséges előadójával. A nagyközönség Sári Évi művésznővel napjaink legkiválóbb és legsikeresebb musicaljeiben találkozhat - Vámpírok bálja, a Chess ( Sakk) - PS Produkció, Mamma Mia, Macskák, Poligamy - Madách Színház,  Nyitott ablak, Gőzben - Karinthy Színház, és a felsorolás végére 2016. egyik legnagyobb dobása a Shrek című musical, a Zikkurat Színpadi Ügynökségtől. A művésznővel készült, közel 30 perces interjút tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

Sári Évi  Debrecenben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, ahol kórustag is volt, és 6 évig tanult zongorázni. A debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában érettségizett. 18 évesen lett a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke. Innentől kezdődött a színpadi pályyafutása. A debreceni Csokonai Színházban és a Nyári Színházban is játszott néhány apróbb szerepet. 2000-ben alakult meg a Debreceni Zenetheatrum, melynek azóta is tagja. 2001-ben váltja Benkó Ildikót a Splash! együtteseben, amely országos ismertséget hoz a számára, és számos népszerű videóklipet forgat partnerével Ősz Balázzsal. Pl. Tedd fel a kezedet, Elmúlt, Talán... stb.

2009-ben egy internetes felhívásban látta meg, hogy a Vámpírok bálja (PS produkció) c. musicalbe keresnek szereplőket. Megpróbálta, és megkapta Magda szerepét. A darab azóta is töretlenül fut a Pesti Magyar Színházban. Szintén a PS produkció nagysikerű darabja a SAKK (Chess) c. musical is, amelyre 2010-ben castingolták a szereplőket. Elmondhatatlanul boldog volt amikor Florence szerepét megnyerte, és úgy tűnik szépen lassan elindult a színészi pályán, és az emberek kezdik megismerni Évi művészi oldalát is.

2012-ben a Szegedi Nemzeti Színházban láthatjuk a West Side Story c. musicalben (Anita) Juronics Tamás rendezésében. Ebben az évben jelölést kap a legjobb mellékszereplőnek járó díjra a Dömötör gálán, amit sajnos nem sikerül elnyernie. Viszont 2013 elején beugrósként szerepel A kölyök című darabban, amelyben Mary szerepében láthatjuk.
2013-ban a Madách Színház 2 musicaljében is színpadra lép: a Macskák (Gim-gömb macska) és a Poligamy (a házitündér) c. darabokban folyamatosan láthatjuk.
A színházi munkái mellett 2012-ben egy új live act formációval is jelentkezik, B.L.EVE néven Krakk Bálinttal (B.craack) közösen egy egyedi és izgalmas produkciót kínálnak az elektronikus zenét kedvelőknek.

 

Bővebb információk Sári Évi művésznőről az alábbi linkeken találhatók:

http://www.sarievi.hu/

https://www.facebook.com/sarieviofficial/

http://vampirokbalja.com/

http://www.sakkmusical.com/

http://www.madachszinhaz.hu/

http://karinthyszinhaz.hu/

http://www.musicalplusz.hu/aktualis.html

http://www.playboy.hu/galeria/2094_sari_evi.html?kep=1

 

forrás:  - Sári Évi művésznő

                  - Egyházi Géza 

                   - MusicalPlusz - Burst Mary

                   - Karinthy Színház

A koncert felvétel helyszíne: KIOSK Budapest 1052. V.kerület Március 15. tér 4.  Restaurant & BAR

http://www.kiosk-budapest.hu/

 

Sári Évi művésznő képek:

Fotók: blogpress.hu sari evi

 Sári Évi művésznő / fotók - blogpress

sari evi 4

sari evi 2

sari evi 3

sari evi 5

sari evi 7

sari evi 8

sari evi 10

sari evi12

sari evi 11

Címlapcikkek1