Képcserélő

Interjú Gubík Ági művésznővel. 

TV-sorozatok szerepei, filmes forgatásai és színpadi fellépéseinek sora azt mutatja, hogy a színésznő pályafutásának igencsak sikeres és szakmailag is elismert szakaszában van. Ha szerepei alapján ítélik meg a nézők és a közönség a Gubík Ági színésznőt, akkor mindenki megcsodálhatja sokoldalúságát, a kemény nő szerepétől kezdve, az érzékeny, odaadó és szeretetteljes karakterek megformálásáig. Kijelenthetjük, hogy a művésznőt szereti a kamera, nincs olyan plán ahol ne mutatkoznának meg Gubík Ági színésznő kvalitásai. Fantasztikusan mutatós, eddig még közösségi oldalakon nem publikált képeket lehet a művésznőről a cikkben megtekinteni. Egy közel húsz perces videó felvételből ismerhetjük meg Gubík Ági színésznő gondolatait pályafutásának és életének egyes szakaszait, véleményét a világról, és komédiás vénáját a Karinthy Színház - a Nadrág című előadásából.

 

Önéletrajzi adatok Gubík Ági művésznőtől:

Zselízen születtem, abban a felvidéki kisvárosban, ahol Franz Schubert Esterhazy János gróf két lányának, Máriának és Karolinának a zenetanára volt. Pedagógus szülők második gyermekeként éltem itt 18 éves koromig.


A Színház-és Filművészeti Főiskolát Pozsonyban végeztem. Nagy hatással voltak rám osztályvezető tanáraim, Emília Vásaryová, Martin Huba, Peter Mankovecky. Talán színészi "szabálytalanságomnak" is ez az okozója, több nyelv, több kultúra befolyásolt. Budapest-Pozsony- Prága között ingázom mais. Otthon vagyok mindenütt, vagy egyik helyen se igazán...


2003-ban született meg gyermekem, Ádám. Tőle származik az idézet 2007-ből, négyévesen ,egy novemberi estén ezt mondta:" Úgy képzelem a világot, hogy az emberek nem aludnénak, sosem lenne este és az emberek nem halnénak meg..."

Még több információ Gubík Ági művésznőről itt található:

http://www.gubikagi.hu/

 

forrás:  - Gubík Ági színművész

                - Karinthy Színház

 A fotók forrása: Gubík Ági színművész

Gubík Ági 3

 Gubík Ági színművész

Gubik Agi InStyle

 Gubík Ági 4 01

Gubík Ági 6 01

Gubík Ági 5 01

Gubík Ági művésznő

Gubík Ági  2 01

Címlapcikkek1