Képcserélő

Amerikai bölény - bemutató előtti sajtótájékoztató - Thália Színház

Különleges helyszínen tartotta az Amerikai bölény sajtótájékoztatóját a Thália Színház. A színház díszlettára lett részben berendezve a jeles esemény részére. Körös-körül a most repertoáron levő színdarabok kellékei és bútorai között foglaltak helyet  a sajtó képviselői, fotósok, újságírók. Az ember úgy érezte, bármelyik pillanatban előléphet a Thália Színház bármelyik társulati tagja egy kis beszélgetésre, sőt biztos, hogy Bereményi Géza vagy Kálomista Gábor is ott figyel valahol a díszletfalak között. A sajtótájékoztató részleteit tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

DAVID MAMET: AMERIKAI BÖLÉNY

A Thália Színház saját előadása

Az ócskásüzlet sokat látott tulajdonosa, Donny szagot fog: az ősrégi, bölényes ötcentes, amin olcsón túladott, egy vagyont is érhet. Elhatározza, hogy visszalopatja segédjével, a kis Bobbyval. Ekkor felbukkan Prof, a régi barát, hogy elhalássza a balhét -- de Chicago sötét zugaiban a legkisebb stikli is könyörtelen véget érhet.

Az amerikai dráma óriása humorral és mély emberismerettel szól bizalomról és
önzésről, szeretetről és árulásról. A világsiker először látható budapesti színpadon, Szervét Tibor és Csányi Sándor főszereplésével.

Az elvek fontosak, de csak elvi szinten maradnak…

A darab 1975-ben, több mint negyven éve íródott. Szereplői a társadalom peremére sodródott emberek, kisstílű bűnözők. A történet szereplőinek közös vonása, hogy mindannyian másnak akarnak látszani, mint amilyenek valójában. Ebben a világban, vajon fontos érték a becsület, a barátság vagy a szeretetet?

Szereplők:

Don - Szervét Tibor

Prof - Csányi Sándor

Bob - Mózes András

 

Művészeti munkatársak:

Díszlet- és jelmeztervező: Bartha József

Zeneszerző: Cári Tibor

Súgó: Buksa Alexandra

Asszisztens: Hatvani Mónika

Rendező: Sebestyén Aba

Bemutató: 2016. március 05.

 

Bővebb információért és jegyvásárlásért, kérem kattintson a Thália Színház honlapjára: 

http://www.thalia.hu/

 

forrás: THÁLIA SZÍNHÁZ

képek a sajtótájékoztatóról:

sajtotájekoztato 01

szervet t

saba 01