Képcserélő

Erox Martini - Cos’è l’amore? - sajtótájékoztató és klipbemutató...!

Erox Martini - Cos’è l’amore? - sajtótájékoztató és klipbemutató...! A nagyszerű énekes klipjével újra elindult a dallamos popzene csúcsára..!  A szicíliai születésű magyar énekes latinos slágere fülbemászó dallamával a nemzetközi porondon is megfogja állni a helyét, már most sok külföldi rádiós zenei szerkesztő adáslistája elejére teszi a dalt...!! Kérem nézzék meg az énekes - dalszerzővel készült videó interjút és az új videó klipet...!!

"A 'Cos'è l'amore?' a szerelemről szól, mondanivalójában azt üzeni a pároknak, hogy figyeljenek oda egymásra, értékeljék kapcsolatukat és azt a különleges köteléket ami összetartja őket. A latinos dallam és az előadóművész eredetisége nagyon megtalálja a szíveket! A klip premierjére egy régi ismerőse, Rosario Neri, a Lorabea Film Production tulajdonosa, az ismert olasz filmproducer is eljött egyenesen Olaszországból.A sajtótájékoztatón Erox elmondta, a filmes 30 év után hívta fel őt azzal a tervvel, hogy filmet szeretne készíteni életéről és pályafutásáról..! Az énekes-dalszerző már csaknem harminc éve él Magyarországon, és a hazájának is tekinti. A zenébe még gyerekként szeretett bele, Olaszországban énekes-zongoristaként dolgozott, nálunk pedig 13 lemezt adott ki, amelyek között találunk aranyat és platinát is.

Erox Martini 1965. július 18-án született a szicíliai Palermóban. 20 éve érkezett Magyarországra.Kapcsolata a zenével 13 évesen kezdődött, amikor szülei új házba költöztek. Az egyik szoba előtt egy régi pianínó hevert. A gyermek Erox-ot teljesen elvarázsolta a hangszer, olyannyira, hogy ez a varázslat a mai napig nem szűnt meg. Néhány év zenei tanulmány után egy bárban helyezkedett el mint énekes-zongorista. Édesapja szeretete és támogatása jelentősen befolyásolta zenei pályáját. 1990-ben ismerkedett meg azzal a hölggyel, akinek köszönhetően Magyarországra költözött. Házasságuk rövid életű volt. 1996-tól Budapest számos szórakozóhelyén mint pl. Hotel Astoria, Lido, Maxim, Moulin Rouge stb. fellépett mint szólista. 1998-ban a TV2 Kifutó című műsorában elénekelte Eros Ramazotti L'Aurora című dalát. Óriási sikert aratott, országos hírnevet szerzett magának. Több mint 5000 fellépés, 13 album, melyből néhány arany és platina.

 

forrás: Erox Martini

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

fotók a sajtótájékoztatóról:

 

Erox 1.JPG

Erox 6.JPG

Erox 2.JPG

Erox 3.JPG

Erox 4.JPG

Erox 5.JPG

Erox 12.JPG

Erox 7.JPG

Erox 8.JPG

Erox 9.JPG