Képcserélő

Sári Évi színművész, énekes - A színház és zene bűvöletében...!

ÉVADZÁRÓ MUSICALPLUSZ 2017.Június 18. Producer: Burst Mary . Összeállításunkban SÁRI ÉVI színművész, énekes  mutatkozik be, egy riport keretén belül. A sikeres és szakmájának több ágában rendkívül tehetséges művésznő a Vámpírok bálja című produkció fantasztikus sikere mellett bepillantást enged színházi és énekesi évadának legérdekesebb pillanataiba. A riportban megjelenő illusztrációik is tehetségének és tudásának adják bizonyítékát.

 

 

ÉVADZÁRÓ 

MUSICALPLUSZ

2017.június 18.

 

 

Közreműködnek: 

 

Sári Évi

 

Vágó Bernadett

 

Egyházi Géza

 

Kocsis Dénes

 

Nagy Sándor

 

Pál Dénes 

 

  

Producer:

Burst Mary

 

Sári Évi pályafutása: (szerkesztés)

Sári Évi 1977. szeptember 7-én született Debrecenben. Kiskora óta különösen vonzódik a színház felé, ezért ének-zene tagozatos iskolába íratják a szülei, ahol kórustag is volt, illetve 6 évig tanult zongorázni. Tehetségére hamar felfigyelnek, a debreceni Zenetheatrum társulatába már 18 évesen felvételt nyert, emiatt félbe is hagyja a Tanítóképző főiskolát. Hamarosan felköltözik Budapestre, hogy a karrierjét építeni tudja

2001-ben váltja Benkó Ildikót a Splash! együtteseben, amely országos ismertséget hoz a számára, és számos népszerű videóklipet forgat partnerével Ősz Balázzsal. Pl. Tedd fel a kezedet, Elmúlt, Talán... stb.

2003-ban ismerkedik meg a televíziós pályával, ugyanis a Tv2 Tripla vagy semmi műsorát vezeti fél évig. 

2005-2008 között a VIVA Tv műsorvezetője, ahol több sikeres műsort vezet (pl.: Club Rotation, Shibuya, Add magad, Pár perc, Hazai pálya...)

2008 tavaszán jelentkezett az MTV A Társulat c. tehetségkutató műsorába, ahol egy véletlen baki miatt kiesik, viszont visszahívják a műsor háziasszonyi feladatainak ellátására Gundel Takács Gábor mellé.

2009-ben egy internetes felhívásban látta meg, hogy a Vámpírok bálja (PS produkció) c. musicalbe keresnek szereplőket. Megpróbálta, és megkapta Magda szerepét. A darab azóta is töretlenül fut a Pesti Magyar Színházban. Szintén a PS produkció nagysikerű darabja a SAKK (Chess) c. musical is, amelyre 2010-ben castingolták a szereplőket. Elmondhatatlanul boldog volt amikor Florence szerepét megnyerte, és úgy tűnik szépen lassan elindult a színészi pályán, és az emberek kezdik megismerni Évi művészi oldalát is.

2012-ben a Szegedi Nemzeti Színházban láthatjuk a West Side Story c. musicalben (Anita) Juronics Tamás rendezésében. Ebben az évben jelölést kap a legjobb mellékszereplőnek járó díjra a Dömötör gálán, amit sajnos nem sikerül elnyernie. Viszont 2013 elején beugrósként szerepel A kölyök című darabban, amelyben Mary szerepében láthatjuk.

2013-ban a Madách Színház több musicaljében is színpadra lép: a Macskák (Gim-gömb macska) és a Poligamy (a házitündér) c. darabokban folyamatosan láthatjuk. 

A színházi munkái mellett 2012-ben egy új live act formációval is jelentkezik, B.L.EVE néven Krakk Bálinttal (B.craack) közösen egy egyedi és izgalmas produkciót kínálnak az elektronikus zenét kedvelőknek.

Szenvedélyes állatvédő, 1 kiskutyája (Ropi) van. 

Szabadidejét a barátaival tölti, rendszeresen sportol.

 

 

forrás: MusicalPlusz

videó összeállítás: blogpress.hu

 

Musicalplusz 950.JPG

 ÉVADZÁRÓ MUSICALPLUSZ

Sari Evi_01.JPG

Sári Évi színművész, énekes

Sari Evi_Musicalplusz_01_950.JPG

Sári Évi színművész, énekes

Vago Bernadett_950.JPG

Vágó Bernadett színművész

Sari Evi - Egyhazi Geza_01.JPG

Sári Évi - Egyházi Géza színművészek

 Sari Evi - Kocsis Denes_01_950.JPG

 Sári Évi - Kocsis Dénes színművészek

 Sari Evi - Vago Bernadett_01.JPG

Sári Évi - Vágó Bernadett színművészek