Képcserélő

Vágó Bernadett művésznő...- A musical királynő...!

A MusicalPlusz áprilisi produkciójában megtörtént a csoda, Polyák Lilla és Vágó Bernadett lépett színpadra egy időben, sőt egy dal erejéig, a Budapesti Operettszínház nagy sikerrel bemutatott darabjából a Marie Antoinette-ből egy duettet énekeltek el. Fantasztikus élmény volt a két művésznő közös előadásában a dal, amelyet a lelkes közönség szűnni nem akaró vastapssal jutalmazott, és értékelte a kuriózumba menő fellépést. A dal és a Vágó Bernadett művésznővel készült riport tovább kattintva itt tekinthető meg:

 

Vágó Bernadett színművész - 2001-2002-ben a Bartók Béla Zeneművészeti Konzervatórium opera-magánének szakán tanult, majd elvégezte az Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdiót.

Azóta a teátrum egyik musicalsztárja, számos ősbemutatón alakított főszerepet. A többi között ő játszotta el először Vetsera Máriát Frank Wildhorn Rudolfjában, a 2007/2008-as évadban pedig Vitay Georginaként mutatkozott be Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor Abigél című musicaljében. 2008 októberében egy újabb ősbemutató várt rá: Szakcsi Lakatos Béla-Müller Péter Sziámi-Kerényi Miklós Gábor műfajteremtő worldmusicaljében, a Szentivánéji álomban Hermiát alakítja, de játszik még a Rómeó és Júliában, A Szépség és a Szörnyetegben, a Szép nyári napban, illetve a Mozart!-ban is.

Az Elisabeth címszerepéért a Színészkamarától megkapta a Színész I. minősítést, 2008-ban pedig Az Év Musical Színésze lett.

További fontosabb szerepei: A holdbéli csónakos (Pávaszem), Légy jó mindhalálig (Nyilas Misi), Jekyll és Hyde (Sarah), Valahol Európában (Éva), István, a király (Gizella).

Forrás: Vágó Bernadett művésznő - Budapesti Operettszínház 

Burst Mary - MusicalPlusz

Bővebb információk Vágó Bernadett művésznőről a következő linkeken találhatóak:

  http://www.operettszinhaz.hu/operett.php

http://www.madachszinhaz.hu/

  http://www.musicalplusz.hu/

      http://www.vagobernadett.hu/

 fotók: blogpress.hu Vago Bernadett 2 01

Vágó Bernadett művésznő

Vágó Bernadett 3

Vágó Bernadett művésznő (2015)

Vágó Bernadett 6