Nagy feladat lesz a magyar védelem összeállítása Marco Rossi szövetségi kapitánynak, hiszen Kádár és Korhut mellett W.Orbán is hiányzik az év utolsó két válogatott meccséről. A kapitány mellett Dzsudzsák Balázs és Szoboszlai Dominik is megszólalt. A Puskás Aréna első sajtótájékoztatója 2019.11.11. 11-óra 11- perckor..!

 

 Marco Rossi: "A VÉDELEM TERÉN ROSSZUL ÁLLUNK, KORHUT ELTILTOTT, KÁDÁR SÉRÜLT, ORBÁN TÉRDPROBLÉMA MIATT NINCS RENDBEN EGYELŐRE. PÁR NAP MÚLVA KIDERÜL, HOGY MI LESZ VELE, DE NEM VAGYOK DERŰLÁTÓ. EZ EGY VÉSZHELYZET A VÉDELMET TEKINTVE."  (a cikk megjelenése előtt már kiderült, Willi Orbán térdét artroszkópos eljárással műtötték meg, ezért ki kell hagynia csapata hat bajnoki mérkőzését és két Bajnokok Ligája-csoportmeccsét)

"Kielemeztük a keddi ellenfelünket, ez határozta meg a válogatást. Nem küzdök a bőség zavarában, kevés a választási lehetőségem a védelmet illetően. Megvan a bizalom bennem a játékosok iránt, soha nem siránkoztam, nem keresek alibiket. Brozovic, Rakitic, Modric ellen játszottunk a horvát meccsen, Kleinheisler, Vida és Holman játszott nálunk, akik még soha nem edzettek együtt…"

Marco Rossi elmondta többek kötött: 2018 júliusától az volt a célom, hogy elvitessem magam a csapattal az Európa-bajnokságra. Ez a cél még él, remélem kijutunk. Akkor lesz idő a folytatásról beszélni. November 30-án lejár a szerződésem, de nem aggódom, nem is foglalkozom ezzel. Megköszönöm Csányi Sándor elnök úr bizalmát a stáb nevében is.

 

Bővebb információkért kérem kattintsanak az MLSZ honlapjára:

https://www.mlsz.hu/ 

 

 

forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

DSC_5832_01.JPG

 DSC_5848_02.JPG

Marco Rossi szövetségi kapitány

 

a stadion 1.JPG

 Szoboszlai Dominik - Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgók

DSC_5896_01.JPG

Marco Rossi - Gera Zoltán

a stadion 3.JPG

Puskás Aréna

a stadion 4.JPG

a stadion 5.JPG

a stadion 6.JPG

a stadion 7.JPG