Sári Évi színművész-énekesnő Valentin napjának estéje egy izgalmas koncerttel zárult a KIOSK-ban Budapesten! Láthattuk és hallhattuk már a színművész énekesnőt prózai, musical színpadi és house zenei előadóművészként, most ezzel a koncerttel egy újabb, figyelemre méltó oldaláról tudjuk Őt bemutatni. Egy trió tagjaként lépett színpadra, billentyűs és dobos zenészbarátaival. A művésznő egy varázslatos koncerttel lepte meg közönségét. A koncertről készült videó összeállítás tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

Sári Évi Debrecenben született. Ének-zene tagozatos általános iskolába járt, ahol természetesen kórustag is volt és 6 évig tanultam zongorázni. A debreceni Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskolában érettségizett. 18 évesen lettem a Debreceni Vasutas Musical Stúdió növendéke. Innentől kezdődött a színpadi "pályafutásom". A debreceni Csokonai Színházban és a Nyári Színházban is játszott több apróbb szerepet. 2001-ben lettem a SPLASH! énekesnője, ami komoly fordulatot hozott az életemben. Ősz Balázzsal (az együttes alapítója, zeneszerzője, szövegírója, lelke) két közös nagylemezt, számos maxit és videoklipet készítettünk. 

Napjainkban folyamatosan színpadon van a PS Produkció Vámpírok bálja és Sakk előadásában. A musical színpadi fellépések mellett Sári Évi megállja helyét prózai színpadon is, a Karinthy Színház legújabb nagy sikerű előadásában a GŐZBEN  - és a Nyitott ablak című zenés vígjátékában. A musical színpad fellegvárában a Madách Színházban is megtaláljuk a művésznőt a Macskák, Poligamy és Mamma Mia! című sikerdarabokban.

A house zene itthoni királynőjeként a B.L.EVE aka. B.Craack feat formációban lép fel.

2012 nyarán új magyar formáció alakult: a B.Craack feat. Sári Évi duó két tagja izgalmas. egyedi produkciót hozott. Az élőben előadott saját szerzemények az elektronikus zenében mindig is kuriózumnak számítottak, Magyarországon pedig túlzás nélkül mondható, hogy egyedülálló a maga nemében. Évi a Splash énekeseként vált igazán ismertté idehaza, s az ennek az együttesnek a stúdiómunkái közben találkoztak először Bálinttal.

Bővebb információkat a művésznőről és fellépéseiről a következő linkeken találhat, kérem kattintson tovább:

http://www.vampirokbalja.com/index1.php

http://www.sakkmusical.com/

http://www.sarievi.hu/index.html

http://karinthyszinhaz.hu/

http://www.madachszinhaz.hu/

 

forrás:   Sári Évi

               - Sári Évi Trió

               - koncert helyszín: KIOSK Budapest http://www.kiosk-budapest.hu/

Sari Évi 6

Sári Évi énekesnő -színművész / fotó blogpress.hu

Sari Évi 5

Sari Évi 3

Sári Évi 1

Sári Évi Trió

 Sári Évi Trió

Sari Évi Trió 2

Sári Évi Trió 

koncert Trió  3

koncert Trió 2

Sári Évi Trió koncert

KIOSK  1

KIOSK Budapest

KIOSK 2

KIOSK Budapest