MusicalPlusz Exkluzív..!! Egy különleges összeállítást és interjút láthatnak a két kiváló művésznővel, Vágó Bernadettel és Vágó Zsuzsival. Együtt ültek le közösen a kamera elé, és pályafutásukból, az anyai örömökből, illetve a musicalek világába engednek bepillantást nézőinknek! Mindeketten nagyot és maradadót alkottak fellépéseikkel és igazi közönség kedvencek. Nevük és tehetségük, fantasztikus szakmai színvonaluk, előadásuk elegáns és profi módja garancia a sikerre. A MusicalPlusz színpadán duettjeikkel és csodás énekhangjukkal betöltik a színpadot, válogatott dalaikkal mindannyiszor kiérdemlik a közönség vastapsát.

 

 

 Vágó Bernadett színművész életpálya (szerkesztés)

Vágó Bernadett Zalaegerszegen született, Szekszárdon nőtt fel. Zenei tanulmányait már általános iskolában elkezdte, zeneművészeti konzervatóriumi tanulmányai után a Pesti Broadway Stúdió növendékeként tanult és a Budapesti Operettszínház egyik musicalsztárja lett. Első jelentős szerepe a Rómeó és Júlia című musical Júliája volt 2005-ben, aztán több musical ősbemutatóján alakított főszerepet. Ő játszotta el először Vetsera Máriát a Rudolf című musicalben, Vitay Georginát az Abigélben és Hermiát a Szentivánéji álomban. Az Elisabeth címszerepéért a Színészkamarától megkapta a Színész I. minősítést, 2008-ban pedig Az Év Musical Színésze lett. A Szép Nyári Nap című, Neoton musicalben 2009 óta Ő alakítja Riát, az osztály bombázóját. 2012-ben ő alakította a Ghost Mollyját. 2015-ben a közönség Arany Kotta Díjjal jutalmazta, mint új musical produkció legjobb musicalszínésznőjét. Jelenleg az Abigél, az Isten pénze, a Musicalmesék, a Szép nyári nap, a Rómeó és Júlia, a Szépség és a Szörnyeteg és a Marie Antoinette című musicalekben láthatjuk a Budapesti Operettszínházban, illetve a Nyomorultakban a Madách Színházban. Férje Miller Zoltán színész, akivel 2017-ben házasodtak össze. Kislányuk, Bella 2017. október 13-án született.

 Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintsanak az alábbi linkekre:

http://www.vagobernadett.hu/

https://www.faceboohttps://www.facebook.com/vagobernadettofficial/?locale=hu_HUk.com/vagobernadettofficial/?locale=hu_HU

https://musicalplusz.hu/

https://www.blogpress.hu/15-cikkek/kultura/szineszportrek/550-az-operettek-es-musicalek-fenyes-csillaga-vago-bernadett-muveszno-interju

 

Vágó Zsuzsi színművész életpály (szerkesztés)

 A gimnáziumi évek alatt az Egressy Béni Zeneiskolában négy évig tanult zongorázni és magánének szakon énekelni, majd a Pécsi Sándor Guruló Színházi Egyesület tagja volt 5 évig.
2004-ben végzett az Operettszínházban működő Pesti Broadway Stúdióban. Jelenleg a Nagymező utcai teátrum tagja, a Színészkamarától megkapta a Színész I. minősítést, 2006-ban pedig az évad fiatal felfedezettjének járó Marsallbotot.

Fontosabb szerepei: Rent (Maureen), Nana (Rose), Valahol Európában (Éva), István, a király (Réka), Utazás (Éva), Volt egyszer egy csapat (Bernadett), West Side Story (Akárkié), Rudolf (Vetsera Mária bárónő), Mozart! (Constanze, Nannerl), A Szépség és a Szörnyeteg (Babette), Rómeó és Júlia (Júlia), Abigél (Vitay Georgina), Szép nyári nap (Juli), Rebecca (Én).

 Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintsanak az alábbi linkekre:

https://www.facebook.com/vagozsuzsiofficial/?locale=hu_HU

https://operett.hu/

https://musicalplusz.hu/

 

forrás: Vágó Bernadett színművész

          Vágó Zsuzsi színművész

a videó összeállításnak helyszínt adott: https://6szin.hu/ kérem keressék: https://6szin.jegy.hu/

           Budapest Operettszínház

dalbetétek: https://musicalplusz.hu/

videó összeállítás: https://www.blogpress.hu/

 

 képek az előadásokból..

vlcsnap-2023-10-31-18h05m12s394_01.JPG

DSC_6403_02_01.JPG

Vágó Bernadett_01.JPG

vlcsnap-2023-10-31-18h09m07s608_01.JPG

vlcsnap-2023-10-31-18h08m45s335_01.JPG

vlcsnap-2023-10-31-18h07m09s870_01.JPG

 VV_01.JPG

 01 VZS 6.jpg

01 Abigél 3_01 - Copy.JPG

 Abigél 300

01 Abigél összes_01 - Copy.JPG

01 Abigél_01.JPG

vago-bernadett 1.jpg

vago-bernadett-original-164538.jpg