Képcserélő

Bernd Storck, Gera Zoltán és Király Gábor nyilatkozatai a reptéren megérkezéskor...!

A Liszt Ferenc repülőtéren megtartott rövid sajtótájékoztatón előbb Gera Zoltán és Király Gábor mesélt arról, hogy mennyire sokat számított a jó eredmény elérésében a csapaton belüli kivételes hangulat, majd Bernd Storck mondta el, hogy ez nem a végállomás, hanem az út kezdete, folytatni kell a munkát, és tovább kell fejleszteni a csapatot. A rövid sajtótájékoztató videója itt tekinthető meg:

 

Idézet Bernd Storck repülőtéri nyilatkozatából:

Továbbra is bizalmat kell szavazni csapatomnak, a következő, két éves VB - felkészülési időszakban nagy munka áll még előttünk! Hinnünk kell a jövőben, és nem a múltba révedni.

Kellemes délutánt kívánok! kicsit korábban érkeztünk vissza, mint ahogy szerettünk volna....!!

- GRATULÁLOK A CSAPATNAK, NAGYSZERŰ MECCSEKET TELJESÍTETTEK! NEMCSAK A EB-BAJNOKSÁGON, HANEM A FELKÉSZÜLÉSI IDŐSZAKBAN IS. LÉPÉSRŐL - LÉPÉSRE HALADTUNK EGY KIVÁLÓ CSAPAT ÁLLT ÖSSZE, EZT A KIVÁLÓ CSAPATOT KELL MEGŐRIZNI A JÖVŐBEN IS, LÁTJUK HOGY VERSENYKÉPESEK VAGYUNK NEMZETKÖZI SZINTEN IS. KÖSZÖNÖM SZÉPEN!

- A Horvátország és Németország elleni felkészülési mérkőzésekkel megalapozták a csapat jó teljesítményét az EB-n. Mindez jó alap a taktikai és technikai továbbfejlődésre.

- Látnunk kell hogy honnan indult ez a csapat, látnunk kell, hogy ez a csapat, nem ugyanaz a csapat, mint az EB. előtt! Mérkőzésről-mérkőzésre nyújtott egyre többet, további lehetőséget kell biztosítanunk számukra. Kiváló tapasztalatszerzés volt az EB. a csapat számára. Remélem, hogy A klubok is elérik a nemzetközi játékszínvonalat, és tovább tudjuk fejleszteni a játékosok képességeit, de ehhez időre van szükség.

Bővebb információk a válogatottról és a magyar labdarúgásról: 

 http://www.mlsz.hu/sitemainpage

forrás: Magyar Labdarúgó Szövetség

               - Bernd Storck

               - Király Gábor

               - Gera Zoltán

 Bernd Storck 02

 Bernd Storck

Gera Zoltán 01

 Gera Zoltán

Király Gábor 01

 Király Gábor

Király Gábor - Gera Zoltán 01

Király Gábor - Gera Zoltán - Sipos Jenő