Képcserélő

Hősök itthon! Hazaérkezett a magyar labdarúgó nemzeti válogatott! - reptér I. terminál

HEROES ARE BACK...!

Budapestre érkezett a magyar labdarúgó válogatott a franciaországi EB-ről, öt óra után földet ért a válogatott különgépe, ahol a  Liszt Ferenc Airport munkatársai és az újságírók is hangos ünnepléssel köszöntötték a csapatot. A látványos megérkezés videóját itt lehet megtekinteni:

 

Bernd Storck, a magyar válogatott szövetségi kapitánya a belgák elleni Eb-nyolcaddöntős vereséget követően kiemelte: a csapat csodás tettet hajtott végre a tornán, és optimistán várhatja a soros tétmérkőzéseket. Nem igazán szeretnék erről a meccsről beszélni - kezdte értékelését a szövetségi kapitány. - Tudtuk, hogy egy nagyon erős csapattal mérkőzünk, amely a világranglista második helyén áll. Minden elismerésem a csapaté azért, amit ezen az Európa-bajnokságon elértek. Mérkőzésről mérkőzésre fejlődtek, optimistán várhatjuk a jövőt. A mérkőzés a második félidőben másképpen is alakulhatott volna, egy kis szerencsével talán egyenlíthettünk volna. Az első félidővel nem voltam elégedett. Nem volt elég kompakt és bátor a játékunk, hiányzott az önbizalom a játékosokból. Teljességgel normális, hogy ilyen sok helyzete volt az ellenfélnek, természetesen a belgák megérdemelték a győzelmet. Gratulálok nekik, de ezzel együtt boldog vagyok, hogy ilyen teljesítményt nyújtottunk a tornán.

- Emelt fővel térhetünk haza, csodás tettet hajtott végre a csapat a tornán. Az első félidőben túlságosan tiszteltük az ellenfelet, de a másodikban mindent megtettünk az egyenlítésért, sajnos nem koronázta siker a próbálkozásainkat. Önbizalommal kezdhetjük meg a világbajnoki selejtezőket, a csapat tudja, hogyan kell futballozni, és képes helytállni a nemzetközi porondon. Az Eb azt mutatta, hogy optimistán várhatjuk a következő tétmérkőzéseket - fogalmazott Bernd Storck.

forrás:  Magyar Labdarúgó Szövetség / A VÁLOGATOTT

Bővebb információkért, kérem, kattintson a Magyar Labdarúgó Szövetség honlapjára:

http://www.mlsz.hu/sitemainpage/

 valogatott repter 3 01

 valogatott repter 4 01

valogatott repter 2 01

valogatott repter

repter 3