Képcserélő

Dzsudzsák Balázs - Horvátország 1-1 - de kellett csapat és a közönség is...!

 Magyarország - Horvátország labdarúgó Európa-bajnoki felkészülési mérkőzés :  1-1 - Dzsudzsák Balázs szabadrúgás gólja extraklasszis teljesítményű volt. Oda rúgta a labdát, ahova akarta, és ez nem volt véletlen...! A gyönyörű szabadrúgás gól videója tovább kattintva itt látható:

 

Az első félidőben a horvát csapat fölényben játszott, és ezt a tényt góljukkal is megerősítették. A másodikban a magyar csapat volt a jobb, agresszívebben játszott és nem érdemtelenül egyenlített ki. A  magyar csapat  bebizonyította, hogy nem érdemtelenül jutott ki az Európa-bajnokságra.  Van még két hónap, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány vezetésével készen álljon a csapat Európa Bajnokság csoportmérkőzéseire. Lesznek még előkészületi mérkőzések, hasonló erősségű ellenfelekkel, az előjelek bíztatóak. A csapat és a közönség ismét egymásra talált, gratuláció mindkettőnek!

A horvát lapok inkább saját csapatukkal foglalkoznak, de írásaikban kiemelik, a magyar futballválogatott jó úton halad, és ha így folytatja, az Európa-bajnokságon sem okoz majd csalódást a szurkolóinak.

forrás: internet

fotó     - index.hu - http://index.hu/  - Huszti István

              - sportmenu.net - http://sportmenu.net/ 

Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsák Balázs

Dzsudzsak Balazs 3 01