Képcserélő

Rio Klub - A magyar sporthősökért...!

Demcsák Zsuzsa - a Rio Klub kreatív igazgatója vezette a Rio Klub nyitó rendezvényét, amelynek során egy nagyszabású projektet mutatott be, és ezzel hivatalosan is elindult a magyar sporthősöket támogató Rio Klub program. . A program keretében harminckét egyrészt feltörekvő, a jövő reménységét jelentő, másrészt sportágukban már bizonyított sportoló élvezheti a Klub nyújtotta lehetőségeket. A sporthősök kiválasztását főként a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) delegáltjaiból álló kuratórium felügyelte, az ajánlásokban és a döntés meghozatalában természetesen az egyes szakágak is részt vettek. Az eseményről készült videó felvételt tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

A Rio Klubhoz páratlan szakmai és üzleti összefogással vállalatok is csatlakoztak (főtámogatóként a Groupama Garancia Biztosító és a Porsche Hungaria), hogy a Klubon keresztül támogatást nyújtsanak azoknak a sportolóknak, akik hazánkat várhatóan képviselni fogják a 2016-os riói olimpián, segítve őket a felkészülésben. Ez alkalommal öt sporthős vehette át az Audi A3 limuzinokat: Dudás Miklós (kajak-kenu), Joó Abigél (cselgáncs), Szász Emese (vívás), Tobai-Sike Renáta (sportlövészet) és Ungvári Miklós (cselgáncs). A MOB képviseletében Szabó Bence főtitkár tartott beszédet. A legutóbbi négy olimpiához – Sydney, Athén, Peking, London – kapcsolódóan létrehozott Klubok után idén megalakult a Rio Klub, azzal a céllal, hogy a feltörekvő vagy saját sportágukban már bizonyított sportolókat támogassa. A Rio Klub Magyarországon egyedülálló módon, üzleti és szakmai összefogással, 32 olyan sportoló felkészülését segíti, akik várhatóan képviselni fogják hazánkat a következő, 2016-os riói olimpián. A kuratórium az érintett szakszövetségektől ajánlásokat kapott a potenciális jelöltekre vonatkozóan. Nagyon fontos szempont volt a MOB számára az is, hogy a kimagasló nemzetközi eredményekkel rendelkező ismert, kiváló magyar sportolók mellett túlsúlyban legyenek az ígéretes, feltörekvő tehetségek, akiknek a nevét talán még nem ismeri a szélesebb közvélemény, de a világversenyeken átütő sikert érhetnek el és komoly eséllyel szereznek kvótát országunknak a riói olimpiára. A program elsődleges célja, hogy összefogja a támogatókat és hogy személyesen, közvetlenül az egyes sporthősöket segítse a feszültségmentes, koncentrált felkészülésben – elsősorban a mobilitás biztosítása révén, mely a kimerítő, edzésprogramokkal zsúfolt mindennapokon jelent különösen nagy előnyt

A Porsche Hungaria Kft. és az Audi márka a MOB-bal 3 éve megkötött megállapodását bővíti ki a sportolóknak most átadott autókkal. Tóth Tamás, a Rio Klub elnöke beszédében elmondta: „Mi, akik a Rio Klubot létrehoztuk és működtetjük, hiszünk abban, hogy ezzel a személyes támogatással egy kicsit mi is részesei lehetünk a sikernek. Tesszük a dolgunkat annak érdekében, hogy Magyarország sporthősei diadalt arassanak a 2016-os nyári olimpiai játékokon is. Ugyanis ők hozzák nekünk a dicsőséget, ők azok, akikre minden magyar büszke. Értük dobban a szívünk!"

Bővebb információért kérem, kattintson a MOB honlapjára:

                                                                                                                                         http://www.mob.hu/kezdooldal

 

forrás:  - Magyar Olimpiai Bizottság  - Rio klub

                 - B&D ComMedia - http://www.commedia.hu/index.html

 fotók a sajtótájékoztatóról:

Rio Klub

Demcsák Zsuzsa

Demcsák Zsuzsa 1

Szabó Bence - Demcsák Zsuzsa

Rio Klub 1

Rio Klub sporthösök

Rio Klub sporthősök 1

Rio Klub sporthősökért 3

Rio Klub sporthősökért 2

Rio Klub sporthősökért 4

Rio Klub sporthősökért 5

Rio Klub sporthősökért 6

Rio Klub sporthősökért 7

Rio Klub 3