ÚJRATERVEZÉS című albumának zenei anyagával lép közönsége elé SZINETÁR DÓRA művésznő a Budapesti Kongresszusi Központban 2017. március 18-án. A produkcióval kapcsolatos elképzeléseit, és a művésznő 30 éves pályafutásának szakmai és emberi gondolatait és mondanivalóját mutatja be ez a 15 perces riportfilm. Sok szeretettel várja Önöket Szinetár Dóra művésznő március 18-i koncertjén, és kellemes, gondolatébresztő szórakozást kíván a videó felvétel megtekintéséhez:

  

 

SZINETÁR DÓRA: ÚJRATERVEZÉS – 30 ÉV MUSICAL EMLÉKEI A csengő hangú magyar színész- és énekesnő 2016. november 18-án adta ki legújabb, Újratervezés című albumát, amelyen musical szerepeinek legsikeresebb és legemlékezetesebb pillanatait gyűjtötte össze.

Dóra gyermekkora óta énekel színpadon, így több száz dal közül választotta ki a lemezre kerülő tizennégyet, amelyek mindegyikét előadta már. A számok szó szerint újratervezve és újrahangszerelve kerültek a korongra: az énekesnő célja az volt, hogy egy a saját érzés- és hangzásvilágát bemutató album kerüljön ősszel a polcokra.

A lemezen olyan slágereket hallhatunk, mint a Nyomorultakból ismert „Senkim már”, a Valahol Európában címadó dala, a Cigánykerék „Ilyen szerelem” slágere, az Olivér örök vidám „Umpappa”-ja,  illetve a Funny Girl „Napfényt akarok látni” ódája. 

Az Újratervezés az egyik leginkább várt hazai lemez volt 2016-ban, és garantált napfényt hoz mindenki életébe 2017-ben is, különösen azoknak, akik eljönnek a művésznő március 18-i Budapest Kongresszusi koncertjére!

Bővebb információk Szinetár Dóra művésznőről a következő linkeken érhetőek el:

 

https://hu-hu.facebook.com/Szinet%C3%A1r-D%C3%B3ra-Official-Fanclub-207355562641049/

http://www.operett.hu/operett.php?pid=artist&tId=1&szId=29%3E

 

 

forrás: Szinetár Dóra színművész

képek és videó felvétel: blogpress.hu

A videó felvétel helyszíne volt: http://www.kristalysobarlang.hu/ 

Sóker Sóbarlang és Relax Központ

Cím: 1066 Budapest, Mozsár u. 7.

ujratervezes_kép 1.jpg

 Újratervezés - koncert és CD

Szinetar Dora 1.JPG

 Szinetár Dóra művésznő

Szinetar Dora 2.JPG

  Szinetar Dora 3.JPG

 Szinetar Dora 4.JPG

 Szinetar Dora 5.JPG

 

Szinetar Dora 6.JPG

  Szinetar Dora 7.JPG

 

Szinetar Dora 9.JPG

  

Szinetar Dora 10.JPG