Egy szeptember végi napon, az utolsó délutáni meleg napsugarak fényében készíthetett interjút szerkesztőségünk Némedi-Varga Tímea művésznővel a Gergely Theáter színésznőjével. Megnyerő kedvessége, színes egyénisége és szakmai felkészültsége minden mondatából kitűnik a vele készült interjúból. Őszinte és átgondolt válaszaiból megtudhatunk titkokat és véleményeket, terveket és elképzeléseket a színésznő múltjából és jelenéből. Némedi-Varga Tímea művésznővel készült interjút tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

Némedi-Varga Tímea 1982. április 26-án született Budapesten. A színház szeretetét édesanyjától ( Bíbok Erzsébet ) örökölte, aki kora gyermekkora óta vitte előadásokat nézni, illetve számtalan régi magyar filmet is közösen néztek meg. Már az általános iskolában is részt vett vers-és prózamondó versenyeken, illetve aktívan sportolt. Ének-zene tagozatos iskolába járt a Dohány utcába.

Gimnáziumi évek alatt éneklés mellett Bakó Gábor Jazz balett óráira járt, nagy örömmel, később pedig belekóstolt a standard és latin táncok világába is.

2001-től a GNM Színitanoda növendéke. tanítják többek között : Zsurzs Kati, Kálloy Molnár Péter, Esztergályos Károly, Gyöngyösi Tamás.

A körmagyar előadással, illetve a Szépek és balekok c. mozgásszínházi produkcióval részt vesz a POSZT-on is.

Részt vett a Székesfehérvári Hair előadásban, a Karinthy Színház Ön is lehet gyilkos c. előadásában, találkozhatott vele a közönség a Budaörsi Játékszínben, illetve a Vígszínházban - Tévedések vígjátéka , Revizor, minden jó, ha vége jó., Sok hűhó semmiért.

Tanulmányait a Buddhista főiskola Vallásbölcsész szakán folytatta, amit nem fejezett be. :-) De imádta :-)

Két és fél évig a telemédiánál dolgozott, telefonos játék műsort vezetett.

Számos napi sorozatban tűnt fel, reklámfilmekben szerepelt, a leányfalusi Szekér Színház produkcióiban vett részt, pl : Mátyás deák c. darabban. Különösen nagy szeretettel gondol Póka Évára aki jó időben jó lehetőségeket adott, és sokat lehetett tanulni a vásári komédiák előadása során. Arról nem beszélve, hogy oly ritka az ott tapasztalható valóban szeretetteljes közeg, amiben az ember lelke meg tud nyílni, és valóban képes megélni a színjátszás örömét minden szinten.

Jelenleg a Gergely Theáter előadásaiban látható, többek között a  Dáma Díva produkció operettjében a Lili bárónőben, a Kár itt minden dumáért című zenés kabaré-kávéházban, a Moravetz Levente által rendezett Csiki-Csuki című vígjátékban, a Paprikáscsirke,  avagy Stex és New York darabjában, a Kukutyin című zenés interaktív gyerekelőadásban, és nem utolsó sorban fellép férjével, Gergely Róberttel a Dúdold velünk...! című koncert előadásban. 2016-ban szintén a Gergely Theáter előadásában, a Goodbye Charlie vígjátékában lesz látható a színésznő.

Első rendezése a Császár új ruhája c. Andersen mese előadása.

A színház mellett igyekszik sok időt tölteni a természetben illetve tervei között szerepel a kutyaterápiás foglalkozások tartása is. Szenvedélyes állat és természetbarát. Hívő ember, aki fontosnak tartja, hogy munkájának egy bizonyos része segítő, karitatív tevékenység legyen.

 

Bővebb információk  Némedi-Varga Tímea színésznőről és a Gergely Theáter előadásairól az alábbi linken található:

                                                                                                                         http://www.gergelytheater.hu/

forrás:  - Némedi-Varga Tímea

                - Gergely Theáter

 

Némedi-Varga Tímea színésznő 3 01

A Császár új ruhája c. előadása 2

A Császár új ruhája c.előadása 3

Némedi-Varga Tímea színésznő 1

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea színésznő 2

Némedi-Varga Tímea

Goodbye Charlie 2016.bemutató

Némedi-Varga Tímea színésznő 1 01

 Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea művésznő2

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea művésznő 3

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea színésznő 4

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea művésznő 5

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea művésznő 6

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea színésznő 7

Némedi-Varga Tímea

Némedi-Varga Tímea művésznő 8

Némedi-Varga Tímea