Képcserélő

Palya Bea előadóművész a Budapest Klezmer Band 2018-as Újévi koncertjén...!

Meghívott sztárvendégként lépett fel PALYA BEA népdalénekes, előadóművész a Budapest Klezmer Band 2018-as Újévi koncertjén a Budapest Kongresszusi Központban. Jávori Ferenc "Fegya" erre az estére megtalálta együttesének tökéletes szólistáját és frontemberét. A nagy sikerű koncert felejthetetlenül legszebb dalai azok voltak, amelyet a Palya Bea által képviselt különleges hangzás és a klezmer zene tökéletes összhangjának megjelenése adott a színpadon, és amit a nézők elismerő vastapsa és ovációja is kísért ezen a fantasztikusan tökéletes koncert estén. 

 

Palya Bea a magyar zenei színtér egyik meghatározó alakja, elismert dalszerző, énekes, előadóművész és író. Zenei anyanyelve a magyar népzene, de művészetére nagy hatással volt a cigány, bolgár, szefárd és indiai népek zenéje is. Bea leginkább saját dalait énekli, melyben egy megindítóan személyes világ tárul elénk. Tizenegy szólólemezén nyomon követhető az a folyamat, ahogy játszik hagyománnyal és modern témákkal - újat építve ezáltal a tradíció talaján -, és ahogyan önmagát dalokba gyúrva halad egy belső úton. Szövegei szókimondóak, fájóan őszinték vagy éppen humorosak. Gyönyörű hangjával, szuggesztív előadásmódjával és erős színpadi jelenségével pedig rögtön bűvkörébe ejti közönségét.

2012 októberében életet adott Lili nevű kislányának, az anyaság pedig Bea életében egy új életszakasz kezdetét jelentette, melyhez új dalok is társultak. Most legújabb, Tovább Nő című lemezén dolgozik. Rendkívül sokoldalú művész, szuggesztív előadásmódjával, gyönyörű hangjával, szókimondó, és személyes témákat boncolgató szövegeivel azonnal magához ragadja a közönség figyelmét.

Bővebb információkat Palya Bea fellépéseiről és pályafutásáról az alábbi linken lehet találni:

http://www.palyabea.hu/

 https://hu-hu.facebook.com/PalyaBea/

 

forrás: Palya Bea

         - Budapest Klezmer Band

videó összeállítás és fotók: blogpress.hu

 

Klezmer Band 2018 20.JPG

Klezmer Band 2018 21.JPG

Klezmer Band 2018 25.JPG

Klezmer Band 2018 23.JPG

Klezmer Band 2018 26.JPG

Klezmer Band 2018 29.JPG

Klezmer Band 2018 27.JPG

Klezmer Band 2018 13.JPG

Klezmer Band 2018 14.JPG

Klezmer Band 2018 19.JPG