Képcserélő

Bor, Jazz, Vers...- Koncert összeállítás Kéri Kitty és Figula János előadóművészektől...!

Kéri Kitty és Figula János összművészeti estje Intenzív, rafinált, simogató... Jazz standardek , amerikai , brazil , francia versek és a Figula 7hektár, kellemes társaságban. A balatonfüredi Kisfaludy Galériában megtartott különleges ihletésű produkcióban Kéri Kitty művésznő egy egészen izgalmas oldalát mutatta meg művészetének és tehetségének. A színésznő a természetesség nagyszerűségével interpretálta az előadásba beválogatott dalokat. Minden kedves nézőnk ítélje meg maga ezt a megállapításunkat!  A videófelvétel tovább kattintva itt tekinthető meg:

 

A Kisfaludy Sándor Kulturális és Színházfenntartó Nonprofit Kft-t az a közös akarat hívta létre, hogy Balatonfüred színházi kultúráját felélessze és fejlessze. A színházi élet sokszínű A Kisfaludy Színház feladata - a színházi élet sokszínű felvonultatása mellett - felkelteni a diákok érdeklődését a művészeti produkciók iránt. 2012-től olyan összművészeti pont létrehozását tűztük ki célul, ahol a színház, zene, tánc és film képviselőivel találkozhatnak városunk lakói és az ide látogatók.

Kedves Néző! Ha idelátogat és keresi a Kisfaludy Színház kőépületét, bizony hiába teszi. Nem találja meg. Mégis belebotlik majd mindenhol, ott is, ahol nem számítana rá. Parton, templom romban, kertben, moziban, múzeumokban, éttermekben és természetesen a színpadokon.

Bővebb információkért kérem, kattintsanak a következő linkekre!

http://www.kisfaludyszinhaz.hu/

http://www.balatonfured.hu/

http://figula.hu/

 

forrás: Kéri Kitty színművész

- Figula János előadóművész

            - Kisfaludy Színház

            - Kisfaludy Galéria

fotó: blogpress.hu

Kéri Kitty szinmuvesz 1

 Kéri Kitty színművész

Kéri Kitty szinmuvesz 4

Kéri Kitty színművész

Figula János 01

Figula János előadóművész

Figula János 2 01

Keri Kitty koncert 1 01

Kéri Kitty - Figula János - Bor, Jazz, Vers koncert

Kéri Kitty koncert 2 01