The BlackBirds

TETŐTERASZROCK
Szédületes időutazás a rock abszolút fénykorába egy kiváló zenekar jóvoltából. Buli és őrület a csúcson!

 

 

The BlackBirds

"The Beatles Psychedelic Songs by The BlackBirds!"

Sokaknak nehéz elképzelni, hogy a BEATLES nem csak az a négy gombafejű liverpooli volt, akik egyen-öltönyükben egyszerre rázták a fejüket a She Loves You-ra. A dalszerzői rutin, a kulturális változások és a tudatmódosító szerek hatására 1966-tól olyan dalok születtek a BEATLES zenei műhelyében, melyhez foghatót addig el sem lehetett képzelni.

Megjelent a Revolver majd a Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band album. Jöttek a hippik, a színes ruhák, mindent elborított a rengeteg virág és a békevágy és 1967 a szerelem nyaraként vonult be a történelembe. Aztán jött még néhány korszakalkotó nagylemez -- egyikük tartalmazza a világ első "metal" dalát, a Helter Skeltert - és a BEATLES a hatvanas évekkel együtt elbúcsúzott.

A The BlackBirds itt (többségében) a '66 utáni BEATLES dalokból állította össze műsorát, melyben nem csak a jól ismert slágerek, hanem rengeteg dögösebb és talán érdekesebb szám is helyet kapott (pl.: I Am The Walrus, Dr. Robert, Tomorrow Never Knows, Lovely Rita, Yer Blues, I've Got A Feeling stb.) A műsor nem csak a dalokkal, hanem a színpadi öltözékkel is felidézi a hippis, pszichedelikus világot, így a fiúk a BEATLES e korszaka előtt is tisztelettel fejet hajtanak!

forrás: A38 Hajó

A38 1

A38 2

A38 3

A38 0