Hamarosan új, hat részes magyar sorozat indul a Duna Televízió műsorán!
A Csak színház és más semmi... színfalai mögött három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak. Alinda, a híres díva (Schell Judit) és rendező férje, Barnabás (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik majd a történet, amelynek egy színházi bemutató ad keretet, az olvasópróbától a premierig. Az előzetes tovább kattintva itt tekinthető meg:

 

Január 10-től, heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot.

Főszerepben:

Schell Judit

Csányi Sándor

Szávai Viktória

Szervét Tibor

Mikecz Estilla

Vecsei Miklós

Fehér Tibor

Lovas Rozi

Géczi Zoltán

Pálos Hanna

 

További szerepekben:  Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások...

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión. Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt. A sorozat vezető írója Divinyi Réka, Balázs Béla-díjas forgatókönyvírója Goda Krisztina, aki már többször bizonyított kasszasikeres filmekben, operatőre pedig Babos Tamás volt. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, melynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig. A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták idén nyáron, szeptember közepéig bezárólag. A kiváló szórakoztatás mellett az alkotók és a közmédia elkötelezett célja a sorozat elkészítésével, illetve bemutatásával többek között az, hogy betöltsék az űrt a magyar tévésorozatok iránti igényre, érdeklődésre.

 

Alkotók:

Kálomista Gábor - producer
Helmeczy Dorottya - line producer
Divinyi Réka - vezető író
Goda Krisztina - kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence - rendező
Nagypál Orsi - rendező
Babos Tamás - operatőr
Balázs Ádám - zeneszerző
Klimó Péter - díszlettervező
Zelenka Nóra - jelmeztervező

 

forrás:  MTVA - Megafilm Service

 

a fotókat készítette: Bara Szilvi, Kocsis Bence, Penziás Nikolett

 

http://www.mediaklikk.hu/musor/csakszinhazesmassemmi/

http://www.mediaklikk.hu/video/hamarosan-uj-sorozat-indul-a-dunan/

http://facebook.com/Csakszinhazesmassemmi

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...

Csak színház és más semmi...