Képcserélő

Hadházi Lászlónak áll a zászló...! - Dumaszínházi bemutató Litkai Gergely ajánlásával

Poénos és tanulságos sajtótájékoztató keretében kapott nyilvánosságot Hadházi László humorista új, önálló estjének felvezetése. Litkai Gergely  moderálása mellett, a zászlót Fodor Annamária művésznő avatta fel, Bellus István és Janklovics Péter közreműködésével.  A bemutató előtt Hadházi László és Litkai Gergely adott interjút a blogpress.hu nézői és olvasói részére, melyet a videó felvétel második felében tudnak megtekinteni:

 

Nekünk áll a László

A Humorkabaré visszatér2 után új önálló esttel jelentkezik Hadházi László. Szeptember 18-án mutatkozik be a Nekünk áll a László című produkció, ami ezután rendszeresen látható lesz a Corvin Dumaszínház színpadán és vidéki helyszíneken egyaránt. A műsorban ezúttal is Bellus István közreműködik majd.
Az új est olyan kérdésekkel például nem foglalkozik, mint „Mire jó a trollkodás?”, „Volt-e élet a mobil elterjedése előtt?”, hogy „A nők lennének jobb férfiak, vagy a férfiak lennének jobb nők?” vagy hogy „Mire jó a zászló, ha nem fúj a szél?”, de az ígéret szerint legalább lehet rajta nevetni...

Bővebb információért és jegyvásárlásért, kérem kattintsanak a Dumaszínház honlapjára:

                                                                                                                                                         http://dumaszinhaz.hu/

forrás: Dumaszínház

képek a sajtótájékoztatóról:

hadhazi zaszlo 5

hadhazi laszlo 3

hadhazi zaszlo 2

hadhazi laszlo

hadhazi zaszlo 4

Dumaszinhaz

hadhazi 4 01

hadhazi 01

 hadhazi 3