Képcserélő

Téved, aki azt gondolja hogy Hévízen biztos drága éttermekben ebédelni vagy vacsorázni. Mint ahogy fővárosban és a Balatonon is, szinte minden éttermi vendéglátóhely felvette szolgáltatásába a napszaknak megfelelő menü ajánlatot. A kis bevétel is bevétel alapján, illetve ha már megy a meleg konyha egész nap, akkor a vállalkozók igyekeznek minden lehetőséget megragadni arra, hogy becsábítsák a vendégeket. Teszik ezt az a'la cart ételek árának feléért. Érdemes szétnézni és összehasonlítani a különböző éttermek aktuális ajánlatát, és a nekünk legszimpatikusabb és legjobban a fogunkra való napi menükből választani. Az ebédmenü vagy vacsoramenü ára egy-egy itallal kiegészítve 2 főre kb 3500-4.000,-Ft lesz, az italválasztástól és annak mennyiségének függvényében.

Mutatjuk azokat az éttermeket amelyek leginkább elnyerték a szerkesztőség tetszését:  

Hévíz Rózsakert étteremHévíz Rózsakert étterem

Az egyik kedvenc a Rózsakert étterem. Kifogástalan minőségűek a kínált ételek, és a kiszolgálás is. A környék legjobb fekete csapolt sörét itt mérik, elérhető áron. Stílusos teraszát és trendi berendezésének kényelmét érdemes kipróbálni egy olcsó menü kiválasztásával. Ja, és még valami! Fagyi pultja 10 méter hosszú, és válogatott ízekkel áll az arra sétálók és a beülő vendégek rendelkezésére.

Hévíz Rózsakert étteremHévíz Rózsakert étterem

Hévíz Rózsakert étteremHévíz Rózsakert étterem

 

Hévíz Gyöngyvirág étteremHévíz Gyöngyvirág étterem

A másik nagy kedvenc az idelátogató turisták körében a Gyöngyvirág étterem. Nemcsak nagyon finom az általuk készített menüsor, hanem mindezt gyors és udvarias kiszolgálással és az elkészített ételek állandó és megbízható minőségével adják át a betérő vendégek részére.

Hévíz Gyöngyvirág étteremHévíz Gyöngyvirág étterem

A teraszra kiülve élvezni lehet a városközpont nyüzsgő forgatagát, az étteremmel szemben esténként egy városi  muzsikus szórakoztatja az arra sétálókat. A választható menük összeállítása állandó, ezeket viszont minden nap mindig magas minőségben kapja a vendég. A környezet pedig fantasztikus. Virágok garmadájának illata tölti be a kis teret és a sétányt ahol az étterem található. A környezetből is mutatunk pár fotót, hogy önök is láthassák miért érdemes ide beülni.

 

 

 

 

 

 

Kilátás a Gyöngyvirág étterem teraszárólKilátás a Gyöngyvirág étterem teraszáról         

Sétány a Gyöngyvirág étterem előttSétány a Gyöngyvirág étterem előtt           

 

                    

Címlapcikkek1