Képcserélő

 2015. április 11-én került bemutatásra a Thália Színházban Lev Tolsztoj nyomán a Végállomás című darab. Író dramaturgja B.Török Fruzsina, az előadás férfi főszereplője és rendezője Koltai Róbert színművész-rendező.  Az előadás női főszereplője Gubás Gabi.  A bemutató alkalmából a Koltai Róberttel készült izgalmas mondanivalójú interjút tovább kattintva itt lehet megtekinteni:

 

A Végállomás története egy vonat étkezőkocsijában kezdődik az 1890-es évek elején, késő éjszaka. Idegen emberek ülnek egymás társaságában, és a házasság intézményének lehetetlenségéről folytatnak heves vitát. A társalgás egy pontján az addig szótlanul ülő Pozdnisev (Koltai Róbert) váratlan szenvedéllyel szól közbe. Élete legféltettebb és legfájdalmasabb titka szakad ki belőle: „Uraim és hölgyem, tudják meg, én vagyok az a Pozdnisev, aki egy damaszkuszi tőrrel leszúrta a feleségét..."

A vallomás hatására mindenki elmenekül, kivéve egy titokzatos hölgyet. Pozdnisev kíméletlen részletességgel tárja fel neki élete tragédiáját, olyan őszinteséggel, mintha gyóntatópappal ülne.

„Ki ez a titokzatos nő? És miért ilyen fontos neki ez a beszélgetés?" Ezek a kérdések zakatolnak Pozdnisev (Koltai Róbert) fejében és nem is sejti, milyen hamar választ lel kérdéseire...

Bővebb információért és jegyvásárlásért, kérem, kattintsanak a Thália Színház honlapjára:

http://www.thalia.hu/

forrás:  Koltai Róbert - Thália Színház

Képek az előadásból:

Koltai Róbert

Gubás Gabi 2

Végállomás

Gubás Gabi

Koltai Róbert

Végállomás

Végállomás dramaturg és főszereplők

Címlapcikkek1