Képcserélő

Egyházi Géza "Csak Mi ketten..." című Önálló estjének nézői közelebbről is megismerhetik a musical­ és operettszínpadok nagyszerű színészét, aki egyveleget ad majd híres színpadi és más zeneművek számaiból. Egyházi Géza 1 Háza ezúttal a Karinthy Színház színpada.

 

 

A kitűnő színészt és énekest az Ötödik elem nevű zenekar kíséri. A meglepetés­vendégek, valamint a varázslatos dalok kitűnő szórakozást, kellemes színházi estét ígérnek fiatal és kevésbé fiatal nézőinknek, de csak 1­-99 éves korig.

A Karinthy Színház ezúttal új műfajjal, az önálló zenés est műfajával kedveskedik a nézőinek tovább szélesítve színes repertoárját.

Egyházi Géza álomszerűen csöppent bele a köztudatba és a színház világába:vendéglátósból lett nagysikerű musical énekes. Első jelentősebb szerepe Paris volt a Rómeó és Júliában, de igazán sikeres csak a Vámpírok Bálja Krolock Grófjaként lett,amit ma is nagy sikerrel játszik a Pesti Magyar Színházban. A Madách Színházban társulati tag, fellép a Macskák című musicalban és a Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatásra kerülő Nyomorultak című produkcióban is. A Vámpírok bálja mellett Egyházi Géza másik nagysikerű darabja a Benny Andersson - Tim Rice - Björn Ulvaeus: SAKK című (Chess) musicalje, ahol Anatoly Sergievsky szerepét alakítja a művész.

Egyházi Géza

 Egyházi Géza

 

forrás:  Egyházi Géza színművész

                  Karinthy Színház -  Művészeti vezető: Karinthy Márton

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintson a Karinthy Színház honlapjára:

                                                                                                                                                http://karinthyszinhaz.hu/

 főcímzene: Bob Acri : Sleep Away

Címlapcikkek1