Képcserélő

Az új, kötetlen beszélgetés sorozat második előadására került sor a Thália Mikrószínpadán. A sorozat és az est háziasszonya, moderátora Szily Nóra.  A néző az egyes előadások alkalmával a Thália Színház kiváló művészeivel találkozhat, kicsit másképp. 

 

Az előadás fő jellemzője a családias hangulat, aminek légkörében osztják meg gondolataikat és érzéseiket a fellépő színművészek, Szily Nóra közreműködésével. Lehet ez ebben az estben akár színházi vagy családi élmény, vagy csak egy különleges történet a művészek mindennapos életéből. A beszélgetés garantáltan spontán, nincs előtte próba, mindenki a maga élményét osztja meg a közönséggel. Meglepő és mulatságos történetek követik egymást, sok esetben értékes tanulságokkal. Az est szervezői, sőt még maguk a résztvevők sem tudják, hogy fog alakulni az éppen aktuális, közel 70 perces délutáni műsor. Azt, hogy melyik művész lepi meg a megjelenteket egy-egy különleges produkcióval, maga a közönség dönti el, a Thália Színház Facebook oldalán leadott szavazatával!

Figyelem ! - Minden egyes előadás meglepetés vendéggel egészül ki az est folyamán.

Ezek után a néző dolga csak annyi, hogy eljön, kényelembe helyezi magát, kikapcsolódik, és megtekinti az előadást!

A legközelebbi Thália Szieszta előadás időpontja:                     2015.  Március 08. 16.30-óra!

A márciusi Szieszta résztvevői Csányi Sándor, Vida Péter, Mózes András és a meglepetésvendég, akik a jeles nap alkalmából, az örök kérdés körül kalandoznak:           Mi kell a nőnek? 

Bővebb információért és jegyvásárlásért kérem, kattintson a Thália Színház honlapjára:

                                                                                                                              http://www.thalia.hu/

forrás: THÁLIA SZÍNHÁZ

Az előadás képekben:

 Molnár Piroska

Schell Judit - Szervét Tibor

Szervét Tibor

Mohai Tamás

Litkai Gergely

Litkai Gergely

Szily Nóra

Szily Nóra

Címlapcikkek1