Képcserélő

A Légy jó mindhalálig című musical bemutatója december 20-án volt a Veszprémi Petőfi Színházban. A 12 tagú zenekart Oberfrank Péter karmester dirigálta.

A videó felvétel 2013. december 18-án a sajtóbemutató napján készült. - Az előadás azért is siker mindenütt, mert olyan zenei nyelven íródott, amely használja az 1970-es, 80-as évek különböző műfajait, így a boogie-woogiet, a rock and rollt, de belefér a történet ábrázolásába a polgári otthont megjelenítő keringő is, és mindezt remek egységbe fűzte a zeneszerző. Az így kialakult összhangzás egy gyönyörű, szívhez szóló világot ad a muzsikában. Nem is gondolnánk, hogy mennyire bonyolult ritmikájú számokból áll ez a musical, sok zenei színnel, mélységgel, lélekkel. Tóth Loon rendező Nyilas Misi történetén keresztül bemutatja a magyarság sorsát is, ez még egy plusz horizontot jelent az előadásban - mondta a Liszt Ferenc-díjas Oberfrank Péter.

Bővebb információkért az előadásról, és jegyvásárlásért kérem kattintson a színház honlapjára!  http://www.petofiszinhaz.hu/

forrás: Veszprémi Petőfi Színház

DSC 0156

DSC 0148

Címlapcikkek1