Képcserélő

Évadnyitó Gálaműsort mutatott be a Karinthy Színház szeptemberben. Karinthy Márton a színház rendező-igazgatója, tulajdonosa, szívből jövő szavakkal köszöntötte a színházában már fellépett, és a jövőben fellépő művészeket! Az elmúlt nyár alatt jelentős fejlesztések mentek végbe a színházban, technikában és a nézőtéren egyaránt!

Megújult az interneten elérhető honlap is, sokkal több információt és segítséget nyújtva a megnézendő darabokhoz és a jegyvásárláshoz. A Karinthy Színház megújult repertoárral, a régi sikeres produkciók színpadon tartásával, és sok új darab bemutatásával lép az új évadban kedves közönsége elé. A videó felvétel részleteket mutat be a Gála műsorból, melynek közreműködője és konferansziéja Verebes István volt, aki egyben a színház 32. évadjának első bemutató előadását is rendezte, az "Én, Te Őt"-t!

A felvételen szereplő művészek: Balázsovits Edit, Hűvösvölgyi Ildikó, Voith Ági, Bodrogi Gyula, Illényi Katica, Pásztor Erzsi, Lehoczky Zsuzsa A Gálaműsor zenei vezetője: Fekete Mária  (zongora) Faith Tibor (hegedű) Bíró Rudolf (dob)

Az előadásokról és a jegyvásárlásról bővebb információkért kérem kattintson a Karinthy Színház megújult honlapjára! http://karinthy.szinhaz.org/index.php

blogpress.hu 2013. október

32

32km

321

323

324

325

326

327

328

Címlapcikkek1