Képcserélő

2016. 01. 10-én kezdte vetíteni a Duna Televízió az MTVA és a Megafilm Service közös megvalósításában készült  Csak színház és más semmi című,  hat epizódból álló tv-sorozatát. Csak gratulálni tudunk a szereplőknek és alkotóknak ahhoz, hogy egy ilyen magas színvonalú, felszabadultan szórakoztató sorozatot készítettek, főleg ami a kitűnő forgatókönyveken alapuló színészi alakításokat illeti. Most már a nagyközönség is bepillanthat egy színház mikrovilágának kulisszatitkaiba. Ez a sorozat van annyira jó, sőt kitűnő, hogy simán felveszi a versenyt a kereskedelmi csatornáknál látható produkciókkal. A Csak színház és más semmi két szereplőjével, Szávai Viktóriával és Szervét Tiborral színművészekkel készült riportot tovább kattintva itt lehet megtekinteni: 

 

Az MTVA és a Megafilm Service új közös produkcióját, a Csak színház és más semmi című hat epizódból álló sorozatot 2016. január 10-től heti rendszerességgel, vasárnap esténként háromnegyed kilenctől láthatják a nézők a Duna Televízión. Az egyenként 52 perces részek a teátrum világába kalauzolják a nézőt, bepillantást engedve a kulisszatitkokba. Ármány, szerelem, féltékenység, szakmai irigység a színpadon és azon kívül.

A közszolgálati médiaszolgáltatás feladata többek között a magyar filmművészet támogatása, az új magyar filmalkotások bemutatása. Ez alkalommal egy olyan alkotás jött létre, amely a hazai színészvilág legnagyobb sztárjait vonultatja fel, így Schell Juditot, Csányi Sándort, Szervét Tibort, Szávai Viktóriát, Vecsei Miklóst, Mikecz Estillát, Fehér Tibort, Lovas Rozit és Géczi Zoltánt. A sorozat vezető írója Divinyi Réka, Balázs Béla-díjas forgatókönyvírója Goda Krisztina, aki már többször bizonyított kasszasikeres filmekben, operatőre pedig Babos Tamás volt. Három szatirikus hangvételű történetszál bonyolódik párhuzamosan, amelyek alkalmanként összefonódnak, és a híres díva (Schell Judit) és rendező férje (Csányi Sándor) magánéleti válsága körül bonyolódik, melynek egy színházi bemutató ad keretet az olvasópróbától a premierig. A sorozatot autentikus térben, a budapesti Thália Színházban és néhány külső helyszínen forgatták idén nyáron, szeptember közepéig bezárólag. A kiváló szórakoztatás mellett az alkotók és a közmédia elkötelezett célja a sorozat elkészítésével, illetve bemutatásával többek között az, hogy betöltsék az űrt a magyar tévésorozatok iránti igényre, érdeklődésre.

Főszerepben:
Csányi Sándor, Schell Judit, Szervét Tibor, Szávai Viktória, Vecsei Miklós, Mikecz Estilla, Fehér Tibor, Lovas Rozi és Géczi Zoltán

További szerepekben:
Dengyel Iván, Pálos Hanna, Udvarias Anna, Habermann Lívia, Sipos Vera és még sokan mások...

Alkotók:
Kálomista Gábor - producer
Helmeczy Dorottya - line producer
Divinyi Réka - vezető író
Goda Krisztina - kreatív producer, forgatókönyvíró
Miklauzic Bence - rendező
Nagypál Orsi - rendező
Babos Tamás - operatőr
Balázs Ádám - zeneszerző
Klimó Péter - díszlettervező
Zelenka Nóra - jelmeztervező

Még több információ  a sorozatról az alábbi linkeken található:

https://www.facebook.com/Csakszinhazesmassemmi?_rdr=p

http://www.mediaklikk.hu/video/hamarosan-uj-sorozat-indul-a-dunan/

https://www.facebook.com/kozmedia/

forrás: MTVA - Megafilm Service

A cikkben szereplő fotókat a fotókat készítette: Bara Szilvi, Kocsis Bence, Penziás Nikolett

csak szinhaz es mas semmi 1

csak szinhaz es mas semmi 5

csak szinhaz es mas semmi 2

csak szinhaz es mas semmi 4

csak szinhaz es mas semmi 6

csak szinhaz es mas semmi 3

csak szinhaz es mas semmi komedias

Címlapcikkek1